Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głłuuupppiiiaa

zakochałam się w młosdzym o 6 lat

Polecane posty

Gość ogien
Wiem coś o tym...

Gość etopiryna
dokladnie; milosc o lata nie pyta; dlatego nie mozna mowic, ze mlodsz/mlodszy partner/partnerka kiedys Cie zostawi...

Gość co robic
poznalam go w necie,jest mlodszy o 5 lat,spotykamy sie juz rok,ALE: nie wiem co myslec Bo: -znam go na tyle,na ile opowiedzial mi o sobie(dzieli nas 100km i to on przyjezdza do mnie) -na sylwestra mialam jechac do niego(pracuje 400 km od naszego miejsca zamieszkania,gdzie podobno ma sowje mieszkanie),cieszylam sie bardzo,a on,ze jednak nie,ze on znowu do mnie(mam swoje mieszkanie) nie wiem co o tym wszystkim myslec,jest super,ale nie znam NIKOGO z jego znajomych,rodziny....odnosze wrazenie,ze robi wszystko,abym ich nie poznala.... mam numer tel do jego rodzicow,znam adres,ale mimo to,nawet kiedy bylismy we wrocku nie pokazal mi swojego domu...jakies to dziwne wszystko....co ja mam robic????jeszcze- powiedzial,ze ma knajpe(zawsze jakos tak wyjdzie,ze mnie do niej nie zabierze,wiec na oczy jej nie widzialam),ze kupil mieszkanie,ktoregotez mi nie pokazal...juz tak sobie mysle,ze to moze jakis notoryczny zmyslacz??zawsze cos stanie na przeszkodzie,zeby nie doszlo do spotkania z jego rodzicami(mielismy isc na wesele do jego kuzynki,juz mialam kiecke,a tu sie okazalo,ze musi byc w pracy i d....)dodam,ze jest zawodowym zolnierzem,ma sluzby i takie tam, a ogolnie fajny facet.....

Gość co robic
dodam,ze mowi,ze kocha,na pewno nie ma zony,bo dzwonie kiedy chce i zawsze odbiera komorke....ale zastanawiam sie,czy moze to jakas choroba??? juz kombinuje w prawo i w lewo jak go zmusic do "otwarcia",ale zawsze cos stanie na przeszkodzie( spotykamy sie 2 razy w miesiacu,gadamy codziennie po pare godzin przez telefon,bo co drugi weekend przyjezdza z wojska)

Gość starszaaaa
A mój mężczyzna jest starszy ode mnie o 15 lat...i co? Jestem szczęśliwa i nie zastanawiam sie ze jak on będzie miał 40 to ja dopiero 25...Rodzice nie akceptują...trudno....tych których akceptowali nie uczynili mnie szczęśliwą, a ten jeden tak. Ciężko jest z rodziną, ale z miłością nie...

Gość DO KOBITY POWYŻEJ
ach jakaś ty głuuuuuuuupia!!

Gość co robic
dlaczego glupia??/ moze rozwiniesz temat???bo ja chwilami tez mysle,ze glupia,ale...wiadomo jak to jest

Gość starsza o 8
nie uwazam,ze kiedy facet jest starszy o 15 lat to cos zlego,ja mam zle doswiadczenie z moim starszym mezem....czytaj uwaznie,napisalam,ze milosc nie wybiera i niewazna jest data urodzenia:) do co robic.....hmmmm,nie wiem co o tym myslec,rzeczywiscie troche dziwne....moze ktos inny,kto ma takie doswiadczenie sie wypowie? chyba jest cos takiego jak mitomania,o ile dobrze pamietam???

Gość DO KOBITY POWYŻEJ
nie miałem na mysli Ciebie > co robić , tylko tę od tekstu:a mój mężczyzna jest starszy ode mnie o 15 lat...

to tylko jakis biedny frajer-studencina moze sie zakochac w jakiejs pomarszczonej starej raszpli,ma taka hajs wiec cherlak liczy ze bedzie go raszpla utrzymywac a taka stara raszpla sie cieszy ze sie mlody zainteresowal jej zmarchami i obwislym cielskiem i udajom oboje jak to im fajnie jest,zalosne,prawdziwi faceci jak ja to lubiom tylko mlode,gladkie ładne sunie ;),stać nas na nie i nie musimy szukac sexu u jakis staryh raszpli :) jak ma jakas wiencej niz 25 lat to u mnie odpada :D

Gość do bienego dziecka Stefanka
no nie dziwie sie ze wolisz mlodsze,i to pewnie ze szkoly specjalnej,bo z takimi bykami to zadna raszpla,czy stara,czy mloda Cie nie chce biedny Stefanku..... jak ktos takie rzeczy wypisuje,to na bank ma nie po kolei swoja psyche....i sadze,ze te 25-letnie to ogladasz Stefanku w tv lub na necie....pozostaje tylko popatrzec...biedactwooo

o widze ze sie znalazl jakis frajerzyna,posłuchaj frajerze moze popelniam blendy w pisowni ale nie przeszkadza mi to w fajnym zyciu zarabianiu sporej kasy i szacunku ekipy,a tacy frajerzy co to dobrze pisza i caly czas cos nawijaja o jakims miodku to cherlawe biedaki ktore gdy widza mnie na ulicy albo w klubie to spuszcaja glowe i odchodzom na bok :)

Gość chudy waldzio
Stefan, jesteś równy kolo i chcem być twoim ziomem, mogę ci wydłubywać brud spod paznokci u nóg, a następnie będziemy nim pstrykać na przechodzące staruszki, innym moim hobby jest straszenie dziadków śmietnikowych na osiedlowych śmietnikach, dzięki temu numerowi zdobyłem respekt kumpli z siłowni "Szwarceneger" w Majkach Małych.

Gość Władziu z gimnazjum
jestes spoko ziom stefan,prawdziwy z ciebie gangsta jak dorosne tez chce byc taki jak ty,zaczynam sie juz uczyc,na razie kradne słonecznik w monopolowym i kupuje od dziewczyn ze szkoly za paczke czipsów ich znoszone stringi ktore namientnie woncham jak dorosne mam zamiar sie zajac powarzniejszymi rzeczami jak ty i byc takim twardzielem jak ty,trzymaj sie,jesteś cool

Gość chudy waldzio
Młody, ja też tak zaczynałem, wyrośnie z ciebie równy gośc co to się nikomu na dzielnicy nie da, polecam ci takze podglądanie mamy w wannie, niezły odjazd, można tryskać na kilometr, to uzcyni z ciebie w przyszlości prawdziwego maczo, co to laski spod dyskoteki "Paradajs" bendom sikać na Twuj widok.

Gość Władziu z gimnazjum
mamy?? ty zboczeńcu jak tak mozesz,chyba cie mama nie kocha,mnie kocha i robi mi pyszne kanapki z masłem orzechowym do szkoły i od 3 dni mnie nawet nie pobiła a laski juz na mnie lecą i zeby mnie podniecić potrafia sobie na przerwie w klasie wkładac palce w dupe a pozniej dawac mi do oblizania,bardzo to lubię powiedziały mi tez ze jak sobie kupie jakis fajny telefon i buty z najka to beda uprawiać ze mna anal i obciagna z połykiem,coś czuje ze bedzie kiedyś ze mnie taki gangsta jak Stefan

Gość ludzie co
Wy stulacie?

Gość wiecie to
sie czesto udaje na jakis czas ,a pózniej facet odchodzi czesto do młodszej . Ludzie sa straszni i wlasnie za posrednictwem takich ludzi jak STEFAN można to zrobić nie wytrzymuje taki człowiek presji otoczenia i odchodzi . Mężczyzni dojrzewaja pozniej i wierzyc slowa 20 kilko latka jest absurdem . Facet po 30 -stce wtedy moze sie to udac wczesniej sa znikome szanse .Młodzi ludzie mysla inaczej ,czuja inaczej inaczej sie zachowuja . I trudno wymagac od nich dorosłosci to moze ich przerosnac wszystko . Kochajcie sie tak malo jest miłosci w ludziach

mój brciszek ma 21 latek a jego dziewczyna z którą jest już 5lat ma 33 lata! są bardzo szczęśliwi, wiem powiecie że to jakaś bzdura ale tak naprawde jest. Święta, wyjazdy na wakacje narty, góry itp, wszystko razem... Jak widać życiejest pełne niespodzianek..!

Gość to dziecko
to wtedy mail 17 lat??

Gość też znam taką pare
jeżeli ktoś sie wypowiada w tonie stefana to tylko z zazdrości, ludzie są podli widząc czyjeś szczęście, zrobią wszystko żeby to zniszczyć, ważne żeby być szczęsliwym a to po ile kto ma lat naprawde nie ma znaczenia !!!!! co za naród !!!!! wstyd !!!!!

Gość ta ty wiesz najlepiej
każdy kto przeżył taką przygodę przyzna mi rację że związek z młodszym to głupota

dokladnie tak jest - niestety Ci ktorzy neguja takie zwiazki sa bardzo zazdrosni - ale to juz ich sprawa; a my kochajmy sie mocniej - pomimo roznicy wieku!!

Gość ja przezyłam
przygode w młodszym i nigdy wiecej . Prosze nie piszcie ,ze jestem gruba mam kompleksy itd. Jest wrecz odwotnie jestem instukt.fitness ,matka ,mezatka ,prowadza firme.(zarabiam srednio):) Takie zwiazki to głupota bawcie sie badzcie ze soba ,ale nic wiecej . To sie nie udaje mozna to zaobserwowac teraz w filmie "gotowe na wszystko" Ten chłopaczek wyglada jak dziecko przy bardzo pieknej kobiecie . Tacy mlodzi chca bardzo chca miec taka starsza partnerke ,ale kobiety laski ,dziewczyny uwazajcie !!!!! Porazka ma bardzo gorzki smak !!!!!

Gość pagórek
ja jestem od roku z mężczyzną o 8 lat młodszym jest super ale nie wierzę w to, byśmy mogli być ze sobą na zawsze mam wątpliwości, chyba nie wierzę w miłość na całe życie

Gość ja przezyłam
i jeszcze jedno Taki młodziak wam w zyciu nie pomoze musicie liczyc tylko na siebie ,a chodzic do łozka i samej sie utzrymywac hmmmm juz tego nie mozna przeskoczyc tj. wbrew naturze kobiety. A ,jak mezatki łapai sie na takie zwiazki tj. juz podwójna porazka . Chłoptas nie ma nic do starcenia uzywa zycia ile sie da .

Gość anijaaaaa
Ten sam lowelas ,który ma teraz 20-25 lat bedzie zupelnie innym człowiekiem jak bedzie miał lat 40-50 . Liczy sei charakter doswiadczenie zyciowe ,a taki mlodziak to jest do dupy taki uklad . Podstarzali tatusiowei nei sa tacy zarozumiali .:) Podkładacie wszytko młodym a pozniej dziwicie sie ,ze was nie szanuja i dochodza . Dajcie im poznac zycie przezyc rozczarowania ,pporazki upasc na pysk i sie podniesc .

Gość towy temat
przegralas zycie jak gej i pedryl wujek staszek teraz pewnie bolcuje jakies dziecko

ja tego nie przeżyłam ale moja matka jest 9 lat starsza od ojca. na początku - super było, jak brali ślub to ojciec miał 22 lata!!! (ja mam 24 i za rok dopiero ślub) no ale potem się zepsuło ale to chyba nie przez różnicę wieku, przynajmniej nie JEDYNIE przez różnicę wieku. Teraz się nienawidzą ale matka się nie chce rozwodzić bo uznała że sama sobie nawarzyła tego piwa.

Gość młodzi
sa nastawieni na branie !!!!!!!!!!!