Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajka26

Ciąża i miesiączka

Polecane posty

Witam wszystkie kobiety. Mam pewne podejrzenia, ze mogę być w ciązy około 5 tydzien (temp powyze 37 a jestem zdrowiutka, mdłości od dwóch tygodni, nerwowe zachowanie, pobolewa mmnie dół brzucha, nie mam apetytu na nic a to dziwne bo jestem smakoszka) Tylko jest jeden znak zapytania, miałam 10 dni temu miesiaczke, która była jak normalna tylko trwala nie jak zawsze 5 a 3 dni. nie mam odwagi kupic testu a tez nie wiem czy będzie już skuteczny (czytałam, że najlepiej wykonywac test tuż przed planowanym okresem) Czy moze któras z Was była w ciąży i wystąpiła jej normalna miesiaczka? Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam przyszłe i obecne mamy

Gość oczekująca na cudowne poczęcie
Nic więc nie pozostało jak jednak kupić test ciążowy, albo iśc na betę. Ciąża jest bardzo prawdopodobna, zwłaszca, ze masz podwyższoną tempkę i te mdłości. Test może nie wyjść oczywiście, co też o niczym nie będzie świadczyło. Ja na twoim miejscu zamiast wydawac kaskę na domowy test, poszłabym od razu na betę. Wtedy będziesz miała największą pewność. Zdarza się, ze kobiety mają okres jeszcze 2-3 miesiące, bywa, ze nie sa one wstanie zorientować się nawet, że ktoś im w brzuszku merda. Odwagi ! Zwłaszcza, jesli czekasz na to maleństwo :)

oj, to z tymi miesiączkami mnie zmartwiłaś. Ale masz rację trzeba byc odważnym, ale zacznę od testu, potem zobaczymy. Dziękuję Ci