Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszanka_z_mlekiem

staram sie o dzidzie jestem po jajeczkowaniu czy odstawic alkohol

Polecane posty

Gość kaszanka_z_mlekiem

?? czy jestem w ciazy dowiem sie dopiero za jakies 2 tg.. jutro ide do pubu.. czy moge napic sie piwa? czy mam juz unikac alkoholu przez cale starania.. ( no ze w czasie ciazy to naturalne) jesli jestem np w 7 dniu ciazy i napije sie pwia czy moze mi to zaszkodzic?

Gość To brzmi
Jak kaszanka z mlekiem

Gość kaszanka_z_mlekiem
no bo jest kaszanka z mlekiem...:P a tak sobie temat przeczytalam i brzmi jakbym byla alkoholiczka..chodzi o to czy zupelnie odstawic alkohol.. a w moim wypadku to gora 2 piwa tygodniowo.. lub 2 kieliszki wina

Gość a ja uwazam ze
powinnas pic co najmniej ze 2 piwa dziennie. A co tam...

Gość kaszanka_z_mlekiem
bardzo Wam dziekuje--- pewnie radzila kolejna inteligentna i wcale nie zdesperowana matrona ktora siedzi tu bo nie ma co ze soba poczac:P glupie kretyniki ktore mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy po jaka cholere w ogole wchodzicie na forum skoro normalnie udzielic odpowiedzi nie potraficie? sorry ale staram sie o dziecko 7 miesiecy i nie zamierzam przez 7 miesiecy zyc w ciaglym stresie wyrzekajac sie przyjemnosci:P menelem ani lumpem nie jestem.. ochh ale dla was mamusie to przeciez trzeba polozyc sie do lozka .. i cierpiec.. bo w koncu w ciazy sie jest!! a jak nie cierpiec do przygotowac sie do cierpienia!! walcie sie krowy

Gość To brzmi
Jak kaszanka z siadłym mlekiem ....:)

Gość Skoro się starasz
7 msc o dziecko to chyba powinnaś wiedziec takie rzeczy a nie pytac głupie kretynki ktore mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy

Gość uzurpatorka
kolejny przyklad na to jakie naprawde sa mamusie siedzace na forum sluzace pomocna dlonia.. i w ogole mam nadzieje ze tylko na forum a jesli nie to szczere wyrazy wspolczucia dla dzieci

jak wypijesz dwa piwa to nic ci się nie stanie, ja jak się dowiedziałam o ciąży to dzień wcześniej na małej imprezce wypiłam 4 lampki wina i nic się nie stało. Nie zamartwiaj się tak jeszcze nie wiesz czy jesteś w ciąży a jak już będziesz wiedzieć to unikaj alkoholu!!! Podzro :)

witaj ja tez bylam na imprezce i wypilam 3 piwka a na drugi dzien zrobilam test :-) mysle ze dwa piwka mozesz wypic :-)

Gość to ja33
witam, ja odstawilam olkohol i fajki w chwili w ktorej zrobilam test i wyszedl pozytywny. a przez 2 tygodnie kiedy juz bylam w ciazy bylam jeszcze na imprezie osrto zakrapianej alkoholem a i nie ukrywam ze wieczorkiem po pracy lubilam kielich martini wypic... jestem w III trymestrze ciazy a dziecko rozwija sie super... i nawet teraz pozwalam sobie na kielich czerwonego winka wiec uwazam ze zupelnie nie zaszkodza Ci 2 piffka wypite w knajpie :) i zycze powodzenia :)

Gość kaszanka_z_mlekiem
dzieki dziewczyny za odp:) pozdrawiam cieplo

Gość 37
te dwa piwka napewno ci nie zaszkodza,ja bedac w ciazy pozwalałam sobie na piwko od czasu do czasu i wzsystkie moje dzieci sa zdrowe i cudne,mysle ,ze trzeba unikac picia mocnego alkoholu .