Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tysiac jeden basni

Czemu mężczyźni mają kłamstwo we krwi?

Polecane posty

Gość tysiac jeden basni

Czemu wiecznie kreca, kombinują ukrywaja rożne rzeczy. Czy naprawde kobietom nieoplaca sie mowic prawdy?

Gość nie oplaca sie
wtedy becza, placza, wrzeszcza. A jak sie przemilczy pewne sprawy to i spokoj jest i nie mowie tu o zdradach i takich tam tylko o drobnostkach, na ktore baby nieadekwatnie reaguja

Gość prawdy i tak kobiety
nie potrafia zrozumiec. Ja tam wole przemilczec i cieszyc sie spokojem:)

Gość tysiac jeden basni
no tak, ale jak sie wyda to wtedy jest jeszcze gorzej. Mnie faceci ciagle oszukuja, a ten ostatni to juz w ogole mocno przegial:( Lepsza prawda i ew mala awanturka niz klamstwo i potem wielka burza

Gość Sheherezada.
Pewnie dlatego, że lubią bajki...:D ;)

Gość xaxaxa
no taaak, kobiety sa zawsze szczere o prawdomówne .....

Gość tysiac jeden basni
oj tak to prawda, ze kobietki lubia bajki, ale to nie powod zeby wiecznie klamac

Gość bo faceci są tchórzami
i zwyczajnie boją się wyznać prawdę:-PDlatego kłamią:-owg mnie jest to beznadziejne rozwiązanie,prawda i tak wyjdzie na jaw!Lepiej od razu powiedzieć prawdę niż dalej pogrążać sie w kłamstwie:-o

Gość tysiac jeden basni
xaxaxa - pewnie, ze kazdy czasem klamie, ale mezczyzni klamia notorycznie i nalogowo a kobiety tylko wtedy gdy nie widza innego wyjscia

Gość tysiac jeden basni
no wlasnie nawarstwiajace sie klamstwa prowadza do katastrofy, czemu oni tak robia w takim razie? Lubia kataklizmy? Czy moze to sie jednak im oplaca? Moze wiedza, ze my latwiej wybaczamy?

Gość lalinka
kłamią, bo tak jest wygodniej... oni poza tym nie kłamią tylko: "nie mówią prawdy do końca, żeby nie zranić"---> cytat z mojego byłego

Gość xaxaxa
taaa pewnie ;) to chyba mało tych kobiet znasz buhahahah

Gość bardzo to smutne...
albo mowią:to nie jest tak, jak myślisz" :D ubaw po pachy ! :D

Gość lacuna
do autorki topiku: a mozna wiedziec co on takiego Ci zrobil?moze nie warto robic z tego tragedii...pomysl o osobach samotnych,ktore zazdrposzcza tym,ktorzy zyja w parach,ktorzy chetnie by sie z Toba mimo wszystko zamienily...

Gość tysiac jeden basni
a z mojego faceta: " przeciez nie pytalas" "oj nie pamietam o czym mowisz, nie przypominam sobie tego" "nie oklamywalem Cie tylko balem sie powiedziec prawde" "

Gość tysiac jeden basni
przez dwa lata ukrywal, ze ma 3 dzieci:( a na koncu wyznal mi to w mailu. A potem byl cytowany cytat "Nie klamalem tylko balem sie powiedziec" i jeszcze: "nie popelnilem grzechu klamstwa tylko grzech tchorzostwa"

Faceci to tchórze. Chcieliby mieć wszystko - i wierną żonę, i harem panienek, i ciepły domek, i mrrrroczną knajpę, i dobrych sąsiadów, i rozrywkowych kolesi - a żeby prowadzić takie podwójne życie, zaczynają kłamać - notorycznie i nałogowo. Jeżeli kobieta jest głupia albo mało się interesuje mężem, albo celowo \"nie zauważa\" niektórych rzeczy - ten stan trwa, nawet długo. Jeżeli jest inteligentna - to choćby na rzęsach stanął, I TAK SIĘ WYDA :> A wtedy katastrofa....... Wyjścia z niej są dwa: - albo raz na zawsze odechce mu się kłamać - bo faceci to lenie, - albo będzie kłamał tym bardziej - i przeboleje stratę kolejnych żon, bo priorytetem stanie się udowadnianie sobie swojej \"męskości\" - również przez to: \"o kurwa, jak fajnie, znowu tą głupią babę okłamałem i znowu mi wierzy!!!! Łiiiiiii!!!! ale jestem super maczo!!!!\" :> Tak naprawdę to nie mężczyzna nałogowo kłamie. MĘŻCZYZNA nie potrzebuje kłamstwa. Kłamie zakompleksiony, sfrustrowany i niepewny siebie WIECZNY CHŁOPIEC.... Znam z autopsji :O

Gość tysiac jeden basni
oj tak, mezczyzna powinien umiec mowic prawde

Gość ale mój
ale mój nie mówił:( więc pożegnałam go...

Gość do do dododo
bo wyssali je z mlekiem matki:P