Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dreak

czy masz kochanka/kochanke?

Polecane posty

Gość usatysfakcjonowany
ja znalazłem i jest superrrrrrrrrrrrrrr

Gość xxxyyyyzzzzz
a ja nie szukałam a znalazłam.....a moze to on mnie znalazł :) Jest znacznie młodszy....wolny.....niesamowity w łóżku.....nie ma to jak młodszy kochanek, jest suuuuper

Gość anngela
mam, jest boski, uwielbiam go, jest cudowny nie chcę rozwalić jego małżeństwa

Gość kobitka_22
ale durne babska! Wziełybyście się lepiej za książkę jakąś bo coś wam rozum szwankuje.

Gość 50 kmmmm
ja tam lubie odmiane wlozku, zona do garob kochanka do lozka a sponsorowac nie bede!

Gość mam nadzieje angella że kiedyś
jakaś szmata jak ty rozpieprzy ci związek/małżeństwo! i życzę ci ,żeby facet, którego szczerze pokochasz, cię zdradzał.Pamiętaj,że życie bywa przewrotne :p

Gość P...POMYŚLEĆ ...LUDZIE
A JA MAM ...I JEST NAPRAWDE SUPER...A TAK NA MARGINESIE TO MAM JEDNĄ STAŁA OD KILKU MIESIECY...I TRZY TAK OD CZASU DO CZASU...KIEDYS INNACZEJ NA TO PATRZYŁEM ...TERAZ PRZY TYLU PROBLEMACH I OSOBISTYCH I ZWIĄZANYCH Z PRACĄ...PODCHODZE DO TEGO JAKO ROZRYWKI I ZABAWY..STAŁEM SIE ZIMNY I BEZ UCZUC. WIEM ŻE ZARAZ ZOSTANE OBRZUCONY MORALNIE ALE...MAM TO W D.. PRZYNAJMNIEJ BĘDE MIAŁ CO WSPOMINAC ....A NIE JAK INNI...W ZYCIU SIE PIEPRZY COŚ ALE KAŻDY UDAJE ŻE JEST SUPER I SAM SIEBIE OSZUKUJE..LUDZIE ŁAPCIE CZAS BO UCIEKA..

Gość kobitka_22
zgadzam się!!!W życiu bywa często odwrotnie!!! Powodzenia Głupia Małpo!

Gość ladna31 latka
ja jestem z Opola i tez szukam!!!!!

AHA ..MAM WRAŻENIE ŻE TUTAJ SAMI WRAZLIWCY ...CZYŻBY LPR ? NIE OSĄDZAĆ KOGOS BO NIE ZNACIE ...A NI DNIA ANI GODZINY..KAŻDEGO TO MOŻE SPOTKAĆ.....WIECEJ ZROZUMIENIA ...I LUZU..

Gość Mary Sue
Cóż za prymitywne podejście do małżeństwa i do życia!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko najeść się, sex, wyspać się, sex, wysrać się, sex!!! Buhaha szkoda mi was!

..I DODAM JESZCZE ŻE INTERNET TO POTEGA ....WIĘKSZOŚĆ POZNAJE WŁASNIE POPRZEZ NIEGO...POZDRAWIAM...I WESOŁYCH ŚWIĄT

MARY SUE...PRZEPRASZAM ALE WYDAJE MI SIE ....ŻE MASZ NIEZBYT BOGATE ŻYCIE SEKSUALNE....JAK NIE POTRAFISZ SIE CIESZYC Z SEXSU...WIDAC ROBISZ TO TYLKO Z OBOWIĄZKU....ALE SPOKO...I TACY LUDZIE SĄ POTRZEBNI

Gość Mary Sue
Robię to z wielką przyjemnością ale ....z moim kochanym mężem a nie puszcam się na lewo i prawo! A to RÓŻNICA! Zresztą szkoda tłumaczyć! To tzreba czuć! Jak kto pusty to już pusty do śmierci pozostanie!!! Wesolych Świąt!

TY TO PEWNIE SKARBIE JUZ NA EMERYTURZE...I NUDZISZ SIE TROSZKE ...ACH CI LUDZIE STAREJ DATY

TY TO PEWNIE SKARBIE JUZ NA EMERYTURZE...I NUDZISZ SIE TROSZKE ...ACH CI LUDZIE STAREJ DATY

Gość no właśnie
moraliści! nikt nie zna swojej przyszłości,nie planuje takich rzeczy. Mam kochanka od 3 lat i to on jest tym trzecim a ja mężatką. Jest super i nie zrezygnuję w du...mam to co kto myśli.Jeśli daje mi to czego mąż już nie potrafi, nie moja wina że zrobił się wygodny,leniwy i nie ma ochoty na sex.

Gość też Ole
ladna31 latka dokładniej coś napisz:)Może coś się wydarzy?

Gość do Mary Sue
Mary Sue mąż też to robi z przyjemnością i niekoniecznie tylko z Tobą:P