Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilneeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tab anty.....................pilne

Polecane posty

od dzis chcem zaczac brac tabletki , poniewaz dostatlam okres z rana a chcem brac wieczorem bo ta pora mi najbatrdzije odpowiada czy moge z tym czekac az do wieczora, aby przyjac pierwsza tab. majac okres caly dzien? pozdrawiam i prosze o szczere wypowiedzi

Gość jak ktos
pisze chcem zamiast "chcę" to znaczy ze mentalnie jest dzieciuchem i nie powinien sie za seks zabierać

Gość tak samo
głupio piszesz jak myślisz. Naucz się pprawnie pisać najpierw, bo ciezko cie zrozumieć jak nie potrafisz sformułowac zdania poprawnie. Zresztą, kogo odchodzi twoja dupa i twoje tabletki? Przestańcie zasmiecać form jakimis pierdołami!

prosze o szczere wypowiedzi , przeciez wyraznie prosilam jakies "szmaty" mnie nie interesuja a za blad sorry ciezko sie pisze z polrocznym dzieckiem na kolanach. wiec pytam doswiadczone kobiety ktore szczerze poradza a tak apropos forum "antykoncepcja, plodnosc i pokrewne" jest jak najbardziej o dupskach itp.. takie jak ty niech sie wynosza na forum " ortografia.. " jak wogle taki istnieje albo forum typu "zmije debilki i zolzy" ledwo czlowiek o cos zapyta juz jakies szmatlawce sie odzywaja niepotrzebnie "Taka Polska"

Gość wydaje mi się że tak
ja zaczęłam po 9 godzinach od dostania okresu i w ciążę nie zaszłąm. odostałam o 12 a zażyłam pierwszą tabletkę o 21:00

Gość pewnie
że możesz ja dostałam o 7 rano , a zaczęłam brać o 20

Gość anyżówka
oj tam, jak ja zaczelam brac tabletki, to w ogole praktycznie zaczelam od drugiej tabletki drugiego dnia okresu, bo pierwszego dnia zaczelam wymiotowac zaraz po wzieciu pierwszej :O tez mialam schizy, ale zadzwonilam do mojej ginekolog i powiedziala, ze nic sie nie dzieje, i mam normalnie zazywac od drugiego dnia. nic sie nie stalo :)

Gość pffffffffffffffff
i po cholere odpowiadacie takim debilkom? potem tylko siedzą i zasyfiają kafeterię

Gość anyżówka
niektorzy maja inne zdanie na temat tego, kto zasyfia kafeterie :P

Gość pffffffffffffffff
przeciez widac co to za jedna

Gość pilneeeeeeee
dziekuje diewczyny za wypowiedzi, przyjelam pierwsza o 20 i taka wlasnie pora mi najbardziej odpowiada A ta szmata znowu tu zaglada -precz dziewucho , naszczescie w przeciwienstwie do ciebie są normalni ludzie...

Gość też problem macie
i co, wg Ciebie analfabetyzm wtórny to normalność? :o a ten język :o:o:o intelygencja wielka z Ciebie wylewa wręcz :o

Gość intelygencja
"intelygencja" wow ty mowisz o analfabetyzmie - popatrzcie czasami na siebie a potem oceniajcie innych