Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

powiedz prawde

ciaza czy nie?? pomocy!

Polecane posty

Mam problem Niedawno doszlo do stosunku mniedzy mna a moim chlopakiem ale nie byl to taki \"normalny\" stosunek Moj chlopak nie wsadzil \"swojego\" do mojej pochwy ale boje sie ze sperma mogla sie tam dostac np z palca Czy jest mozliwe zeby doszlo do zaplodnienia w takiej sytuacji? Prosze pomoz

no nie moge doszlo do stosunku ale nie wsadzil.... rece opadaja. mam nadzieje ze bedzies zw ciazy ( co jest . prawdopodobne :) ) to moze zmadrzejesz zanim sie za seks wezmiesz

Dla mnie nie jest problem czy jestem w ciazy czy nie bo do slubu i tak nie daleko :D po prostu chce wiedziec czy tak tez mozna zajsc w ciaze widac ze pettingu nie uprawiasz... :D szkoda...

Gość OJ TTAK
" Sperma z palca" .... Naprawdę ciekawe.... Niestety jeśli twój chłopak, ma spermę w palcu i Ci go tam wsadził , to możesz być w ciązy....., ale nie musisz..... :p

Gość Spoonmaster
Eeeeee... Zapewne uprawia tylko wie jak to robić aby się potem nie bać o ciązę...:] Nie mozliwe że zaszłaś w ciażę, no chyba, że chłopak najpierw spuścił się na rękę a potem wkładał Ci palce do pochwy:] Może lepiej się zabezpieczajcie nawet robiąc petting jeżeli masz pnikować... pozdrawiam

o kurcze jaka ty madra jestes i masz urozmaicone zycie seksualne... buhahahaha ....

Gość nowa nieznajoma
tylko dlaczego w tytule tego topiku jest-Pomocy!!

no i jeszcze napislaas ze BOISZ SIE ze sperma moze sie dostac z np palca :::

Gość nowa nieznajoma
jeżeli chcesz zajść w ciążę to czego się jej boisz??

fuck, co za zjeby i ich zjebane pytania..... jak nie wiesz jak sie robi dzieci to kur*a sie za to nie zabieraj! wsadż sobie ogórka jak masz ochotę, a nie chuja! i nie zakładaj tych swoich durnych topiców pt. czy jestem w ciązy, tylko won do gina albo po test jak masz wątpliwości! chyba ze sie wstydzisz bo masz 14 lat! ehhh

ups, nie doczytałam. do ślubu nie daleko i ty takie pytania zadajesz? przykro mi to stwierdzić ale głupia musisz być.

Gość madziorra
o Boze kobieto wstyd mi ze mam takie samo pseudo jak ty..jeszcze ktos gotow pomyslec ze to ja te wzsystkie zalosne rzeczy napisalam...łech!!!

Gość asdullllaaa
nastepnym razem niech ci wsadza kija, to nie będziesz miala obaw czy jestes w ciąży czy nie, ale porabane baby