Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---------

DLACZEGO PIERWSZE PO ROZWODZIE TO TAKIE ZDZIRY?

Polecane posty

Gość Do Mary Sue
Wybacz, moja droga, ale jak się chce udzielac porad i to publicznie, to konsekwencje trzeba zbierać. Jeśli nie jesteś na przygotowana, to zrezygnuj.

Gość Mary Sue
Ach, cóż za błyskotliwość! Trzeba było być takim mądrym również w życiu!!! :-P Co, nie udało się?

Gość Do Mary Sue
Własnie byłem. Pognałem cholerę, szkoda tylko, że tak późno.

Gość Mary Sue
I całe szczęście! Bez kobiet faceci to duże dzieci:-D

Gość Do Mary Sue
Co z tego, że Was więcej. Nie ilość, a jakość się liczy.

Gość do poprzednika
pocieszaj się, hahahahaha

Gość Elton
zrobił dziś najlepiej, jest w związku, ale nie z kobietą. Może to jakiś sposób na życie...

Gość HONG-MAN CHOI

Gość do poprzednika
tak, dla tych "panów" niezadowolonych i sączących jadem, oskarżających cały świat za swoje spaprane przez siebie życie, na inną planetę ich!!!

Gość Jak Was
czytam Dziewczyny, to zaczynam się zastanawiać, czy to dobrze, że nas jest więcej. Bo jeśli ta złość płynąca z Waszych ust, a raczej palców, ma się rozprzestrzenić, to ja wysiadam ... A tak a apropos, to głupiue te Wasze dyskusje. Nie znacie sprawy, a mądrzycie się, jak byście były eks żonam facetów z topiku. Skończcie tę farsę.

Gość Chujowa ta wasza dyskusja

Gość do poprzednika
pseudo faceci pod ziemię!!!! na zawsze!!!!!! my chcemy mężczyzn!!!!!!!!!!! a nie marną imitację człowieka z frędzelkiem!

Myslę, że takie sformułowanie wystarcza, żeby poznać przynajmniej jednego pana wypowiadającego się tu : \"ta suka po 10 latach nie daje mi spokoju nawet teraz przed świętami wydzwania bo jej bachor czegoś tam potrzebuje , a ja to co skarbonka czy jak?\" Faktycznie, nie ma o czym i z kim dyskutować.

Gość Widzialy galy
...co braly, a ja tam Was chlopaczki nie zaluje, kazdy kowalem swojego losu...trzeba bylo wystarczajaco dlugo chodzic z ta "jedza" zanim zdecydowaliscie przyzekac jej wiernosc...tylko, uppss..."bachor" byl pewnie w drodze...zachcialo sie bzykania i trzeba bylo zlegalizowac? Wiec w tym przypadku Wasz wybor...trzeba bylo sie dobrze zabezpieczyc zanim zaczeliscie sie "piescic"... Nic dodac, nic ujac...droga wolna, ale swojej bezradnosci i zlego wyboru zony nie zrzucajcie na "jedze" - widzialy galy co braly..pozdrowionka...druga zona!

Gość ta widziały
gały co brały ? nic nie widziały bo jak mówiłem o ślubie to to takie milutkie było i całą swą rodzinkę sprosiło , a dwa dni po ślubie to zamiast ze mną to z mamuśką spała i jadała obiadki , jak powiedziałem dość to wielka obraza przed ślubem dupy mi 4 razy dziennie dawała ale już po tyle samo tyle że w miesiącu . To wiziąłem rozwód bo ja chciałem kobiety a nie pajaca który bez mamusi nawet majtek se nie kupi . A ta szmata po sądach mnie gania 1500 zł alimentów płace na bachora a tej ciągle mało ,to niech ku.... wa sama więcej zarobi ale już po świętach się suce oberwie dostanie tylko 400 lub 500 i tyle miarka się przebrała.

Gość santiago_*
hi hi! Szkoda mi tych facetów i ich byłych żon:-(

Gość do sędziego
jak to chłopie zrobiłeś ,że ma stwierdzenie nieważności tego małżeństwa ? proszę zdrać chć trochę więcej tej tajemnicy , bo ja też nad tym myślę , ale mamy córkę i nie wiem czy w tej sytuacji uda mi się coś takiego jak tobie.

Gość Widzialy galy
wiec intuicja zawiodla! Do kogo pretensje...do zony zes taki glupi i dales sie zrobic w balona? Facet, przejrzyl wreszcie na slepka i zacznij madrze gadac...to ze sie pomyliles w wyborze malzonki to tylko i wylacznie Twoja sprawa i wina...masz dwa wyjscia, zrzucac cale zycie na "jedze" i zyc w stresie i klotniach, albo powiedziec sobie, ok, dalem sie nabrac...teraz bede madrzejszy i nie bede myslal glowka tylko glowa!! Pozdrowionka...druga zona!

Gość Widzialy galy
...tak naprawde to mysle ze to marna prowokacja, nie umiem uwierzyc ze ojciec wlasne dziecko nazywa bachorem

Gość tu nie piszą psychole
tylko drugie żonki :D :D :D Poszukaj sobie ich topiku a zrozumiesz. To jasne jak słońce.

Gość żaden facet by tego nie napisa
jestem przekonana, że te wpisy są autorstwa drugich zon. To chora nienawiść do ex żon.

Jaką nienawiść kobieto my mamy do tych poprzednich żon ? TO wy pierwsze włazicie na nasz topic , nas nie ma na waszych ,wy wkładacie wszędzie swoje nochale a najchętniej wsadziłybyście dupska w nasze rodziny i do naszych domów pod pretekstem dziecka , ale całe szczęście nikt was nie bierze na powarznie.Wykorzystujecie często te biedne dzieci że aż to jest niesmaczne. My powinniśmy was nienawidzić , a tymczasem to mamy was w dupie . To że moja jest głupia to można stwierdzić i nie trzeba jej nienawidzić. Wczoraj się śmiałam z mężem że rozmawiałam ze jego córką i powiedziała że będą same w domu ( więc zobaczy sie z nami bo przyjdzie do babci ) bo matki nikt nie chce u siebie nawet babcia od strony matki ! Ani ciocia czyli siostra matki ... dlatego zostanie sama,Ma gacha ale on ma dwójkę dzieci i żonę więc ma z kim spędzać święta . A my dziecko wyrwiemy od niej ,żeby nie musiała z nią siedzieć i słuchać tego marudzenia. I ja jej nie nienawidzę , dla mnie to ona jest żałosna . Powiem prosto może mi cnajwyżej naskoczyć. Bardziej nienawidzę mojego nauczyciela z czasów liceum który mnie niegdyś gnębił .To wy nas nienawidzicie dlatego włazicie wszzędzie gdzie my jesteśmy.

Gość to okropne
szkiełko - skoro jej nie nienawidzisz, to dlaczego cieszy cię jej samotność? Przemyśl może twoje uczucia.

nie cieszy tylko śmieszy .A to różnica ,ona zawsze się tak przechwala że ona ma tyle towarzystwa i że jąwszyscy lubią .Zawsze tak mówiła że ją wszyscy zawsze lubili a tylko mój mąż jest mendą którą wszyscy znają że jest beznadziejny. A tu proszę tata lubiana i taka samotna .

Gość yyyy
tak jej maz a teraz twoj jest menda :P

tak pewnie i matka byłej i siostra byłej i nawet brat byłej to też mendy bo nie chcą jej nawet na święta.Ona ich nie lubi zresztą bo jak mówi dziecko mama zawsze mówi że oni się przechwalają ,a ona zamiast cieszyć się z tego co ma siostra to jest zazdrosna. Matka jej nie toleruje,bo ona twierdzi że ojciec wszystko zostawił jej jak umierał a matka ma inne zdanie i dlatego powiedziała że ona jest jakimś ułomnym dzieckiem. eheeh jak zaszła w ciążę z moim mężem ( on miał przed 19 a ona 21 ) to jej matka powiedziała że to najlepsze co mogło jej się trafić i przyjęła mojego obecnego męża jak syna pod swój dach bo wiedziała że się jej pozbędzie teraz ,potem kupił mieszkanie po 3 latach na kredyt który spłacił pózniej :) . A ona ? Ona nienawidzi swojej siostry bo siostra ma kasę i niech się cieszy bo mąż siostry załatwił jej pracę gdzie pracuje do dziś ,jak złożyła podanie normalną drogą to je odrzucili . Sami widzicie skoro własna matka i rodzina nie chcą jej widzieć to dziwicie się mnie i mojemu mężowi że mamy o niej takie zdanie ? Ile można patrzeć na taką mendę. Jak matka byłej widzi córkę mojego męża to mówi do niej : biedne dziecko jesteś że masz taką matkę która nic nie potrafi uszanować i teraz została sama.Biedne dziecko . To słowa córki męża . Prawda którą piszę was boli i przerasta bo jesteście tu pomarańczki żębybronić byłych i pokazywać ich wyższość a tu jak widać nijak u mnie się nie da . BO ona po prostu taka głupia jest. :P :P :P :P Cała rodzina się jej wyparła to dziwicie się