Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika_ku

Czy ktoś miał krem na skóre naczynkową z serii IWOSTIN???????

Polecane posty

Gość mika_ku

jesli tak to chciałabym poznac opinie na jego temat, czy opłaca sie go kupić??:"?:

Gość rumiankowa
ja mialam ale nie moge anio polecic ani mowic zeby go nie kupic bo uzywalam go ok tydz i do tej pory stoi u mnie na polce,mi poprostu nie podpasowal,widzialam ze po nim mialalm jeszcze gozej zaczerwieniona twarz:( obecnie uzywam dirosealu i jest swietny naprawde:):) jezeli Ci zalezy na kupnie iwostinu to moge Ci sprzedac:)

Gość mika_ku
nie zalezy mi konkretnie na tym, ale dermatolog mi go poleciła, chciałam zapytac o zdanie kogos kto przetestował go. a ten diroseal ile kosztuje? i gdzie go mozna kupić?

Gość mika_ku
o nie, jak jeszcze bardziej czerwoną mam miec twarz to nie chce go :o

Gość rumiankowa
iwostin kosztuje 30zl w aptece,a diroseal 60 ...ale jesli mam byc szczera to polecam diroseal!! kosztuje drugie tyle ale zauwazylam efekty,na ulotce napisane jest zeby stosowac minimum 3 miesiace( czyli do zuzycia jednej tubki) ja uzywam go od poczatku listopada i widze ogromna roznica,ja mam 15 lat i nie mialam jeszcze widocznych pajaczkow,ale ciagle mialam zaczerwieniona twarz,czesto wypieki,np teraz wrocialam z dworu a jest strasznie zimno (w domu cieplo) i nie mam wypiekow co bylo normalka dotyvhczas.Ja wychodze z takiego zalozenia ze lepiej dbac o te naczynia od samego poczatku bo pozniej kiedy bede starsza popekanych pajaczkow nie da sie zatuszowac podklami,a wierz mi ze moj problem z naczynkami zaczal sie ok 1,5 ropku temu i wyprobowalam juz mase takich produktow i zaden nie przyniosl takich rezultatow,nie zamierzam go odstawic :) z poczatku buzia byla troszke zaczerwieniona ale zacisnelam zeby,,,i bylo warto!! krem jest na noc;) jesli jeszcze chcesz wiedziec to pisz:)

Gość rumiankowa
firma Avene,maja jeszcze na cere naczynkowa krem na dzien,tez dobry ale ja go nie mam.

Gość fijolek
a czy ktoś stosuje punktowo ten krem na pękniete naczynka,jakie efekty?

Gość lampa nocna
podzielcie sie opiniami :)