Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nic

Kiedy wasz facet was zrani, sprawi wam przykrosć

Polecane posty

Gość to nic

czujecie się mniej kochane? ja tak mam.. za kazdym razem kiedy powie cos przykrego robi mi się smutno i mysle ze mnie nie kocha, a kiedy tylko mnie przytuli, pogłaszcze ,da buziaka, usmiechnie sie ładnie czuje ze jestem najszczęsliwsza na świecie..czuje ze kocha mnie skąd to sie bierze?

Gość ja tez tak mam
i nie mam pojęcia skąd to się bierze.Wkurza mnie to.Jestem zła sama na siebie później za to.Bo nie raz było tak, że byłam wściekła na niego, chciałam mu tyle wygranąć a przyszło co do czego, ukochał, przytulił, dał buzi i po akcji było :( Jesteśmy chyba za mietkie ...

Gość to nic
masz racje chyba jesteśmy za miekkie, szkoda ze oni tego nie widza albo nie chcą widziec..:(

Gość ja tez tak mam
Dokładnie.Szkoda też że na nich te metody nie działają.Bo ja pomimo że przytulę itp to swoje usłyszę:/ Czasem się zastanawiam, że ci faceci poprostu nie są wart kobiet .... przynajmniej większość z nich ... ale mi się zebrało na marudzenie.Właśnie dlatego, że jestem na swojego wściekła i wiem jak będzie gdy sie zobaczymy... ale kiedyś nie wytrzymię i powiem co mi leży na serduchu ... kto wie, czy czasem to nie będą moje ostatnie słowa skierowane do niego ..

Gość HONG-MAN CHOI
A liżesz mu buty ?>

Gość to nic
też jestem wkurzona bo mnie dzisiaj niemiło potraktował ech :( faceci są do dupy, chyba sobie znajde kobiete przynajmniej mnie zrozumie:(

Gość ja tez tak mam
Moze obgadamy ich sobie na gadulcu ? Jak co to moj nr 1891021

Gość HONG-MAN CHOI
A mój to 8595676

wydaje mi się ze to co napisalas jest na porządku dziennym u niemal kazdej dziewczyny ;) z przykrością muszę stwierdzic ze mam tak samo...jakbym sama siebie tu opisala...w tych kwestiach zachowuje się identycznie jak ty...w związku z czym nie mogę nic poradzić :O

Gość smocccek
kobiety tak mają po prostu:) ciągle trzeba je zapewniac o tym ze sie kocha,przytulac, pokazywac ze jest najpiekniejsza na swiecie, wtedy bedzie kochała, ufała i odda swoje serce:)

Gość janko smyczek
lulejzze Jezuniu malusienki nich ci mamunia pierze majtenki :) Najlepsza pralka Zanussi! 504 D:)

Gość HONG-MAN CHOI
Kobiety lubią czuć nad sobą twardą i czasem ciężką ręke

Gość bossssai
tez tak mam;)

Gość Do bosssai
To jak tak tez masz to tez zrob sobie test ten powyzej.