powiedz prawde 0 Napisano Grudzień 21, 2005 czy mozna zajsc w ciaze podczas pettingu? np kiedy sperma dostala sie do pochwy z palca? - widzialam to pytanko juz wczesniej ale nikt nie umial odpwiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TAK tak i jeszcze raz tak Napisano Grudzień 21, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego Napisano Grudzień 21, 2005 szczerze mowiac mysle ze jest bardzo male prawdopodobienstwo. gdzies czytalam, ze po to jest wytrysk, zeby bylo cisnienie i duuuuzo plemnikow... a paluszkiem niewiele mozna zdzialac, ale zawsze jest ryzyko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzyko istnieje Napisano Grudzień 21, 2005 ale naprawdę nikłe. Nie martw się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiedz prawde 0 Napisano Grudzień 21, 2005 dzieki Ja czytalam ze powietrze niszczy sperme i nie ma ona juz takich wlasciwosci ale nie jestem pewna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slooneeczkoo 0 Napisano Grudzień 21, 2005 nie ma takiej mozliwosci!!!! plemniki kiedy trafia na paluszek obumieraja bo nie przezyja w takim srodowisku!! musi byc odpowiednia temperatura wilgoc i inne czynniki dlatego jest to NIEMOZLIWE! pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kutfa Napisano Grudzień 21, 2005 a nikt nie słyszał, że plemniki są ruchliwe? takie pytanie to chyba tylko 13-latka może zadawać... Gówniary! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sex analny Napisano Grudzień 21, 2005 do OKUTFA i po co ty sie wypowiadasz jak i tak nie doradzasz tylko krytykujesz jak ci sie nudzi to pogadaj z jakimis prostakami bo do takich chyba sie zaliczasz. kazdy ma swoj problem a skoro jestes taka madra to po co jestes na tym forum!!!!!!!!!! do POWIEDZ PRAWDE spoko nie prerzejmuj sie bo nerwy moga tylko spowodowac to ze okres sie spozni i jeszcze bardziej bedziesz nad tym myslala. badz dobrej mysli. pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz na moje pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kutfa Napisano Grudzień 21, 2005 jestem sobie na forum, bo czytam sobie takie głupie topiki jak twój i co mi zrobisz? Pocałuj mnie w cipkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sex analny Napisano Grudzień 21, 2005 ale jestes zenujaca az brak slow na taka glupote jaka zablysnelas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kutfa Napisano Grudzień 21, 2005 głupotą to ty zbłysnęłaś, że podstawowych rzeczy o sprawach sekse i zapłodnienia tak niewiele wiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sex analny Napisano Grudzień 21, 2005 do o kutfa gowno wiesz i tak ci zostanie do konca zycia prostaczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kutfa Napisano Grudzień 21, 2005 duzo wiem na ten temat, znam przypadki zajścia w ciążę przez petting właśnie, ale co ci będę tłumaczyć... przecież prostaczką jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sex analny Napisano Grudzień 21, 2005 takie gadki ze niby cos tam wiesz zostaw dla siebie bo po takiej akcji jaka odwalilas jestes malo wiarygodna daj na looz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kutfa Napisano Grudzień 21, 2005 pewnie, że zostawie dla siebie moją wiedzę- wiedzę studentki medycyny-specjalność ginekologia i położnictwo. Słuchaj rad ww koleżanek, na pewno się sprawdzą w planowaniu dziecka. Misja zakończona- łatwo się ludzie denerwują. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sex analny Napisano Grudzień 21, 2005 alez soda nie wiedzialam ze studentki medycyny to takie prostaczki komu takie kity wciskasz ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiedz prawde 0 Napisano Grudzień 21, 2005 o kutfa jak jestes studentka medycyny itp to udzielaj rad ludziom chyba ze tatus ma kase i za pieniazki sie studiuje :D i sie na ten temat nic nie wie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kutfa Napisano Grudzień 21, 2005 Naprawdę, nie trzeba być studentka medycyny, żeby znać odpowiedzi na pytania, jakie zadajecie na tym forum. Powtarzam, to był eksperyment, gdybym nie wyrażała się w taki sposób jak wyzej, nie powiódł by sie on. Straciłam wasza wiarygodność, ale zyskałam wyniki sondy. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilak Napisano Grudzień 21, 2005 Za 3 tygodnie pojawi się moje dziecko a to byl tylko petting i palec w mej pochwie.pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiedz prawde 0 Napisano Grudzień 21, 2005 dzieki lilak udanego porodu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilak Napisano Grudzień 22, 2005 proszę.on nawet rece umyl nim mi je wsadzil.chyba pod paznokciem mu sperma zostala. to bedzie NADZWYCZAJNE DZIECKO . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilak Napisano Grudzień 22, 2005 ale sie ciesze bo to juz czas - mam 33 lata i nie moglam sie zecydowac az los sam zdecydowal. pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiedz prawde 0 Napisano Grudzień 22, 2005 hehe ja bym chciala miec dziecko ale nie teraz trudno, poczekam do okresu i jak mi sie bedzie spoznial to czeka mnie wizyta u lekarza no i zobaczymy moze ja tez bede miala NADZWYCZAJNE DZIECKO :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiedz prawde 0 Napisano Grudzień 22, 2005 kazdy ma inne zdanie i sa tacy co sa pewni ze mozna zajsc w ciaze bo plemniki zyja 24 h i sa tacy co mowia ze nie bo plemniki krotko zyja Kto ma racje? jest tu jakis ginekolog? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sex analny Napisano Grudzień 27, 2005 czesc. powiedz czy wyjasnilo sie juz cos? wszystko jest oki? czy nadal czekasz? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyjasnilo sie cos juz Napisano Grudzień 27, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sex analny Napisano Grudzień 27, 2005 czekam i czekam ciekawa jestem czy juz sie nie martwisz i czy wszystko sie wyjasnilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach