Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

Gość yambalamba
on twierdzi, ze ma to po ojcu.. rzeczywiscie jego ojciec ma dziwne odchylenia, mam nadzieje ze nie będe musiała się meczyć oprócz tego co napisałam wyżej jest kochany, kocham go bardzo i nie bede tylko dlatego rezygnować :) prosze mnie tu nie straszyć :(

Poradzcie mi zatem skoro juz omawiamy tajniki meskiej i zenskiej psychiki: czy fakt, ze facet ma nowe obowiazki zwiazane z praca i sie stresuje moze byc powodem dla ktorego jest zamyslony i jakis taki odciety..? Nie czuli sie, mowi ze musi troche odreagowac z innymi ludzmi niz trylko ze mna (zawsze bylismy nierozlaczni)

Gość yambalamba
męski sobie poszedł, koniec lekcji na dziś 😭 a ja już się rozkręcałam:)

Gość petit_ange
ja cie wcale nie che straszyc!!!! oni potrafia bardzo kochac!!! i naprawde sa oddani rodzinie i w ogole, tylko na dluzsza mete jak ci ciagle ktos bedzie powtarzal : jestes do niczego to sie w koncu zbuntujesz!!! nie pozwol mu na to i tyle!! niech wiem ze sa granice!! rozmawiaj rozmawiaj rozmawiaj!! bez histerii i placzow!!! to sie zawsze oplaca!! i podejdz go sopsobem a nie krzykiem, bo z krzykiem bedzie katastrofa

Gość yambalamba
Murcielago tak, daj mu odreagować z kumplami raz na jakiś czas wtedy chętnie będzie do ciebie wracał - zatęskni :) praca i stres z nią związane źle wpływa na faceta, dlatego udaje się do tej swojej per jaskini ;)

Gość esy floresy
eeeee i tak teoria mija sie z tym co jest w praktyce, takze po co czytac jakies poradniki jak zycie i tak pisze wlasny scenariusz... fakt ze my mozemy miec na niego jakis wplyw ale przeciez za kazdym razem nie bedziemy robic tak jak to w ksiazkach pisza, czasem trzeba puscic zjeby :)

Ufffff, bo chyba popelniam blad ciagle pytajac czy jeszcze mnie kocha :( To chyba duzy blad. Moze chociaz tutaj bede miala z kim pogadac. A\'propos - dlaczego nikt nie ma czarnego nicka?

Gość petit_ange
no czasami trzeba ale nie za czesto!!! bo sobie pojdzie!!! tak facet musi odreagowac bez babyi odwrotnie!!

Gość esy floresy
o tak faceci tego nie lubia jak sie ich pyta o uczucia... wiec najlepiej wogole nic sie nie pytac jak bedzie chcial to sam to powie !

Gość yambalamba
esy ależ on nie zawsze tak ma ;) jak sobie czasami wkręcam zem głupek nad głupki to on mnie pociesza i mówi, ze wcale tak nie jest :) ale lubi postawić na swoim! ja tez lubie! i się czesto zremy :) ale później przychodzi słonko i ogólnie jest okej :)

Gość petit_ange
bo cholera nie moge zarejestrowac sobie czarnego nicka!!! link nie dziala!!! a w ogole to facet kocha tylko nie ma potrzeby powtarzac ani slyszec tego slowo 5 razy dziennie tak juz ma :(

Gość yambalamba
Czym się różni MĘŻCZYZNA od PLEMNIKA??? NICZYM! Tylko jeden na milion może stać się CZŁOWIEKIEM. włąsnie wyczytałam :P

Gość yambalamba
pisze z opolskiego:) 20 lat:) jestesmy razem z moim misiek od 5 lat, to chyba kocha nie?:P on ma 23 :)

Gość petit_ange
dobre!!!!! jeszcze nie wiadomo co ten plemnik wytworzy, bo jak drugiego faceta to szanse na czlowieka sie zmniejszaja o 50 %!!!! :)

Gość esy floresy
ahaha no super podsumowanie !!! :))

Gość petit_ange
super tylko co na to meska psychika jak przeczyta :) mimo wszystko lubie facetow!!!

Gość esy floresy
no tak z nimi zle bez nich jeszcze gorzej ;)

Gość yambalamba
no biedny męski :( ale on wie że zartujemy :) i pokochamy jak swoje :P

Gość yambalamba
ja powiem tak: bez facetów zyć się nie da szczególnie bez mojego ;) ale jak czasami wkurzy to mam ochote wbic mu tasak w plecy i zrzucić z 10 piętra;)

Gość yambalamba
5 lat.. ładny wyniczek nie?:) kurde my tu się cieszymy, a powinnyśmy się cieszyć pod 80dziesiątką i wtedy powiedzieć naprawde kocham mojego drania, tyle ze mna wytrzymał :P

Gość petit_ange
widze ze ja tu weteranka wiekowo!!!! :) ja pisze tez nie z polski, z moim facetem jestem od roku, mieszkamy razem i wierzcie dziewczyny jak sie mieszka z facetem to dipiero jest jazda!! :)

Gość yambalamba
a jak tam z waszą zazdrościa? jestescie zazdrosne? to moja zmora :(

Gość esy floresy
a ja za 2 miechy skoncze 24 lata i jakos ze mna nikt nie moze wytrzymac az tyle ;(

Gość yambalamba
petit ja juz chce z moim zamieszkac cholerka :)

Gość yambalamba
esy tylko mi się tu nie dołuj! znajdziesz szczęscie :) ale fajnie topik nam się rozwija:)

Gość esy floresy
no czasem niestety sie doluje bo wolalabym zeby bylo nudno ale normalnie ;)