Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

Gość facet tak naprafde
potrzebuje tylko akceptacji zaakceptowania go

akceptuj znaczy :znaczy nie krytykuj, nie czepiaj sie, akceptuj wszystkie jego bledy i niedoskonalosci??? super wymagania!!

o tej porze tak ale dzien przed Wigilią nie , współczuje ci🌻 ja pieke ciastka, sprzątam, chrzątam sie :) do której robisz?

dasz sobie rade twardy chłopak jesteś :) do 16.00 niedaleko! no wiesz.. później mnie twoja kobieta będzie gonić z tasakiem to ja dziękuje :)

eeee że co?:) ja tu tylko sprzątam ;) a powaznie psychika dużo pomogł i pewnie dużo pomoże, dobry chłopak ekhem mężczyzna :)

ja ma na oku swojego Francuza!!!! meski : trzymaj sie swojej wersji i uwazaj bab tu pelno moga cie zagadac na smierc :D

A on ma na dodatek taka kolezanke w pracy, \"Aaanie\" i ona jest taka malutka i ma takie duze cycki, \"ale jest tylko koleaznka poza tym ma chlopaka i jakby chcial z nia krecic to juz nie jedna mial okazje\"

nie nudzi, tylko jestem dobrze zorganizowany i rozdzieliłem odpowiednio pracę, a do tego pracuje koncepcyjnie [trudne słowo] a to nie wymaga ode mnie odrywania sie od forum;) zresztą gdzie ja mógłbym spedzić dzień w milszym towarzystwie

duże cycki powiadasz... hm.... jest cos takiego, że facet chciałby spróbowac jak to jest z kobieta z dużymi piersiami p.s. poprzednio wypowiedź chyba nie pasuje do topicu, ale w swoim zadufaniu pomyslałem, że piszecie o mnie