Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani mikołajowaa

LEKARSTWA Z APTEKI bez ktorych nie moglybysmy sie obyć!!!

Polecane posty

Gość pani mikołajowaa

do zalozenie tego topiku natchnał mnie topik o tym co nam dolega wiec chyba zamiast pisac co nam dolega po prostu zacznijmy pisac bez jakich lekow nie potrafilybysmy sie obyć oto moja APTECZKA: - tabletki antykoncepcyjne- wiadomo do czego :D - furagin na zapalenie pęcherza - urosept tez na pęcherz - heviran na opryszczke - maść vratizolin na opryszczke - maść CLOBAZA na policzki, gdy wychodze na dwór, ale rowniez smaruje na noc, skorka jest mięciutka rano jak u niemowlaka :) - płyn Adonis - do przemywania krostek gdy się cos pojawi, dobrze wysusza to by było na tyle piszcie jakich lekarstw wy uzywacie!!

Gość a ty nie masz innych
problemów, że takie durne topiki zakładasz???

Gość pani mikołajowaa
ale to nie jest durny topik po prostu sie pytam moze cos poradzicie , jaki dobry lek na cos jejku wszytsko jest dla ludzi, jesli ciebie to nie interesuje to nie wchodz tu

Gość to nie qmam
" zamiast pisac co nam dolega po prostu zacznijmy pisac bez jakich lekow nie potrafilybysmy sie obyć" "ale to nie jest durny topik po prostu sie pytam" a czemu nie mozna pisac i tego co nam dolega i lekow ?

Gość to nie qmam
no sorry ale jak kts w tamtym topiku pisze ze ma krzywy kregoslup to co ma napisac? ze uzywa pajaczka? a jak laska ma zespol policystycznych jajnikow to co ma napisac? wiec troche glupie jest zachecenie autorki " zamiast pisac co nam dolega po prostu zacznijmy pisac bez jakich lekow nie potrafilybysmy sie obyć" bo na niektore przypadlosci poprostu nie ma lekarstwa za bardzo:P

Gość to nie qmam
slowo "zamiast " mnie wkurza! to tak jakby autorka napisala" piszcie tu bo ten topik jest inteligentniejszy ZAMIAST pisac na tamtym glupim" a czemu nie mamy pisac i tu i tu.. a nietu zamiast tam?:)

Gość nie wiem o co Wam chodzi
ale ja traktuję ten topik jako wymienianie tego co konieczne w domowej apteczce. w mojej apteczce jest zawsze: - aspiryna - rutinoscorbin - coś od bólu gardła - leki przeciwbólowe - wapno - smecta - nifuroksazyd (dla mnie ważny lek) - 2KC:) - magnez z wit. B6 - jakiś coldrex czy inny grypex - żel na poparzenia Termcool - silimarol - milocardin - h-pantoten - sudocrem

Gość jak stara baba
ja musze miec: -ketonal -nospa -duphaston -bephanten -ampulki przeciw wypadaniu wlosow -posterisan -wazelina -folik - lactovaginal -vagosan i cala gama kosmetykow dostepnych tylko w aptekach