Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

jaki krem mamie na prezent

Polecane posty

doradzie mi miłe kobietki co mozna kupic w cenie okolo 50zlotych chodzi mi chyba nailepiej jakis krem przeciwzmarszczkowy lub peling mam jest wieku 50lat kobieta mówila w sklepie ze dobre śa dermiki kremy

Gość to zalezy jaką mama
ma skórę?? najprawdopodobniej normalną lub suchą :) Myslę że Dermika albo Eris byłyby dobre. Moja mama ma zaufanie właśnie do polskich firm. Pani w drogerii na pewno Ci doradzi :)

Ja swojej mamuśce kupiłam krem na noc L\'Oreal przeciwzmarszczkowy, ten w czerwonym opakowaniu. Z tańszych polecam serię Sorayi.

Gość miniaturka
przejdź sie po marketach supersamach i tam poczytaj sobie np; o kremach zobaczysz ceny dla kogo ...

Gość mała_syrenka
Wejdź sobie na stronkę na której porównasz ceny poszukiwanych kremów w róznych skklepach. Na stronce : http://www.ceneo.pl/Pielegnacja_twarzy wpisz w wyszukiwarke rodzaj kosmetyku, firmę, a nawet cenę jaką masz przeznaczoną na zakup i dowiesz się czy coś znajdziesz z takimi parametrami . Polecam :-)

Gość MAMUŃKA
TO NIE JEST DOBRY POMYSŁ Z TYM KREMEM, MAMA WIE NAJLEPIEJ SAMA, JAKI JEJ ODPOWIADA I SŁABA JEST NADZIEJA, ŻE AKURAT URTAFISZ. JESTEM PEWNA, ŻE MAMA OD CZEGOŚ PRZECIWZMARSZCZKOWEGO WOLAŁABY COŚ ROZRYWKOWEGO, KSIĄŻKA, PŁYTA, COŚ UROCZEGO KOBIECEGO, ZABAWNEGO.

Gość EMILECZKA21
Polecam Femine to taki zel jak kupilam mojej mamie (w aptece tylko) to byla zachwycona. Polecam!

Gość jestes madra
EMILECZKA??????? wiesz do czego ten zel?? chlopakowi dla matki kazesz go kupic ?? ty rabnieta fest jestes!!!!! PIOTREKnie sluchaj jej ......kup mamaie z serii EVELINE TO MODNE I SKUTECZNE NP. LIFTING PRECYZJA LASERA SERUM DO TWARZY I SZYJI KOLO 23ZL. I TO SAMO POD OCZY 13 ZL. ZOBACZYSZ UCIESZY SIE...PA

Gość EMILECZKA21
WIEM DO CZEGO TO JEST, WYOBRAŹ SOBIE, A I CHŁOPAK SOBIE PARĘ RAZY MOŻE SKORZYSTAĆ I WYMYĆ TEN SER SPOD GRZYBA.

Gość EMILECZKA21
wiem od czego :P glupia pipo :P dla kobiety w tym wieku to najlepszy prezent :D a nie jakies tanie evelin tfuuu

Gość celebre 23
ja polecam revitalift z loreala-pzceciwzmarszczkowy i ujedrniajacy,ale ty juz pewnie masz prezent!

Gość patryckowskaa
Kup mamie krem Aqua-Rhythm z Oriflame jest bardzo skuteczny jest chodzi o nawilżenie skóry i co wazne również ma działanie przeciwzmarszczkowe.