Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż żony

jakie kosmetyki do pielegnacji buzi

Polecane posty

Gość mąż żony

Drogie forumowiczki. W ramach prezentu gwiazdkowego chcialem kupic zonie jakies dobre kosmetyki do pielegnacji twarzy, ale po wizycie w Rossmanie jestem calkiem skolowany. Dlatego prosze o propozycje konkretnych produktów: kremów, maseczek itp. Moja zona ma 28 lat, jest 2 miesiace po porodzie, wiec jej twarz jest zmeczona i szara.

Gość mąż żony
Chcę przeznaczyc na to około 200 zł.

Gość ale wiek żony
to troszkę za mało musisz chociaż określić jaki ma rodzaj cery

Gość mąż żony
zauważyłem ze w tej chwili ma jakis krem "soraya do cery normalnej". Chcialbym jednak kupic jej cos z wyzszej półki. Chociaz przyznam ze kosmetyki "vichy", ktore są tak świernie reklamowane , cenowo przewyzszaja moje mozliwosci.

szkoda ,że tak późno zdecydowałeś się tutaj napisać. 200 zł to ni tak mało, jakoś spróbuje Ci pomóc : pielegnacja : Iwostin - Mleczko nawilżające do zmywania skóry i demakijażu - 20 zł w aptece Clinique - Dramatically different moisturizing lotion - 75zł (krem na dzien i na noc) La Roche-Posay - Toleriane - kojący krem ochronny - 50 zł w aptece Yves Rocher - Pro Retinol 100% vegetal, Enzymes de jeunesse (krem pod oczy) - 52zł kolorówka : Pierre Rene - Exclusive Wet & Dry Compact Foundation 3 in 1 – kompakt 3w1 - 24 zł Pierre Rene - Exclusive Loose Powder Face & Body Illumination – puder sypki do twarzy i ciała - 21 zł La Roche-Posay - Unifiance - 72zł (apteka) Oceanic - AA - Puder rozświetlający - 12 zł nie wiem czy twoja zona uzywa szminek czy blyszczyków wiec nic nie napisze. A co do podkładów to musisz znać odcien skóry żony.

Jeśli nie jesteś pewien jaki rodzaj cery ma Twoja żona to kup jej jakiś kosmetyk bardziej uniwersalny np jakiś bajecznie pachnący płyn do kąpieli + np śliczne świeczki. Perfumy to byłby super prezent ale musiałbyś wywąchać jej dezodoranty/inne perfumki, żeby się zorientować czy lubi zapachy słodkie, kwiatowe, lekkie itd...... Dobrym pomysłem byłoby zapytać jej przyjaciółkę o wszelkie szczegóły....