Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaijuz

czy od tabletek mogą pojawic sie zmiany na skorze??

Polecane posty

Gość magdaijuz

zrobil mi sie na twarzy okropny pryszcz, wrecz taka duza czerwona plama, bo nawet nie widac ogniska zapalnego. nie wiem czym to jest spowodowane:(( czy tabletki anty mogly na to wplynąć?? mam wrazliwa cere, moze to przez mroz?? juz sama nie wiem. jak najskuteczniej sie tego pozbedę???

Tabletki mogą powodować plamy na skórze, ale raczej w kolorze brązowym, które uaktywniają się szczególnie w czasie ekspozycji na słońce. Nie wiem dokładnie co masz na twarzy, to jest tylko plama, czy może łuszczy się, swędzi? Nie wiem czy powinnaś coś sama z tym robić, może lepiej nie, bo jeszcze sobie pogorszysz. Najlepiej pokaż to lekarzowi.

Gość misisti
Nie lekceaważ żadnych zmian na skórze, plamy po tabletkach zwykle pojawiają się latem jak eksponujesz ciało na słońce! U mnie pojawiały się wykwity ,które ze względu na długi okres leczenia nie goiły sie i musiałam je usuwać chirurgicznie , na szczeście to nic groźnego ale tak czy inaczej musi zobaczyć to fachowiec najlepiej dermatolog!

kurde, coś mi poprzednia odpowiedź sama się wcisnęła poprzez enter ;] piszę do Was, bo ja tesh mam pewien problem z pryszczami, co prawda nie podczas ich brania, bo wtedy mam dosyc ładna buźkę, ale podczas 7dniowej przerwy wyskakuje mi zawsze jeden wielki pryszczol, mam wtedy polowe czoła spuchnięta. Czy skoro podczas przerwy takie mi wyskakuja to czy bedzie tak samo, lub gorzej, gdy wogóle odstawie tabletki ?

Mnie zawsze podczas przerwy wyskakuje kilka, a czasem już nawet pod koniec opakowania, jak to zwykle bywało u mnie przed @. To nie musi jednak oznaczać, że jak odstawisz tabletki to trądzik wróci. Ja po ostatnim odstawieniu miałam ładną buzię, a jakieś krostki pojawiały się tylko przed @.

ja mam ten sam problem co moje 2 poprzedniczki :O pod koniec opakowania czyli kilka dni przed okresem wyskakuje mi taki gejzer na czole ze masakra :O a nigdy wczesniej nie mialam ani jednego syfa nigdy ale to przenigdy a odkad zazywam tabletki to mam gejzera praktycznie co miesiac i to w tym samym miejscu :)