Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa--------------26

co zrobić aby włosy ......

Polecane posty

Gość ewa--------------26

Jeszcze niedawno farbowałam je regularnie i mimo że farba nadawała połysku, to strasznie niszczyły mi się końcówki. Tak więc zrezygnowałam z farbowania (kolor naturalny mam i tak ładny) - w wyniku czego końcówki są odbudowane, ale... włosy straciły połysk. Są naprawdę ładne, fajnie się układają, grube i gęste, ale matowe. Czego używać aby lśniły? Oczywiście wykluczam lakier. Zupełnie się nie znam na tych "pomocach fryzjerskich" więc nie wiem czego powinnam używać. Wosku, żelu, pianki?

Gość a ja Ci powiem
że chyba najlepiej nabłyszczają preparaty z jedwabiem

Gość a ja Ci powiem
problem mialam ten sam, farbowalam wlosy farba i mi sie strasznie zniszczyly mimo ze sa nawet zdrowe to i tak matowe - doskonale Cie rozumiem! Ale jest cos takiego - henna. Podkresla naturalny kolor wlosow, odzywia je. Mi po hennie wlosy znacznie szybciej rosna a kolorek stopniowo sie zmywa. Ja henna farbuje raz w miesiacu. A uzywam Henny venita - Balsam koloryzujacy, poczytaj sobie o tym w necie, z reszta jest taki topik o tej hennie. Po tym wlosy odzyskuja polysk to nie jest farba tylko podkresla naturalny kolor. Mie niszczy wlosow

Gość dobra sa szampony z serii
TIMOTEi do wlosow brazowych blond itp. Ja uzywam do wlosw blond i napradwe lsnia. Moja kumpela tez uzwa do brazowych i jest zadowolona - polecami Tobie. Nic nie szkodzi sprobowac