Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka 2

Jak siedzieć

Polecane posty

Gość majka 2

Prezenterki telewizyjne siedzą z nogą na nodze mają nogi złączone i ustawione mocno ukośnie np. Stanisława Ryster z WIELKIEJ GRY i Elrzbieta Jaworowicz ze SPRAWY DLA REPORTERA znajome mówią mi że tak właśnie jest najładniej a co wy myślicie.

Gość papapapaapapapapap

Gość trebi
Najlepiej to siedziec na dupie

Gość wera01
wiesz - to moze dziwny tamat, ale sama czesto zastanawiam sie jak wypada siedziec i konkretnie w jakich syt. a zastanawiam sie , bo mam z tym problem :) mam mala wade postawy i najnormalniej w swiecie ujmujac, nie umiem prosto siedziec. mimo to preze sie jak najmocniej ale rezultaty sa chyba nieciekawe, bo ja czuje sie sztucznie (tak wyprostowana jak strzala) a i ludziska chyba dziwnie na mnie patrza. i masz tu czlowieku problem ;) pozdrawiam

Gość ogladalam kiedys
program - bycie dama czy cos takiego i mowiono tam ze siedziec nalezy ze zlaczonymi nozkami trzymajac je skosno:) Noga na noge odpada:) niemniej mysle ze kazdy siedziec powinien tak jak chce i tylle...:)

Gość helga777
Prezenterki muszą mieć nogę na nodze takie mają polecenie bo tak jest ładnie

Gość wydaje mi sie że sposób
w jaki siedzi Jaworowicz jest idiotyczny i sztuczny,przecież na pewno nie jest jej wygodnie :O Wygląda to tak jakby na siłę probowała pokazać nogi :O To głupie jak siedząc przy biurku czy stoliku,nie trzyma sie nóg pod nim,tylko z boku i siedzi jak dawniej damy na koniach :O A co do zakładania nogi na nogę to zależy to od nóg,u mnie np nie wygląda to ładnie,bo mam słabo umięśnione nogi i mi sie rozpłaszczają.Za to podoba mi sie takie siedziienie,jakiego uczyła królowa w "Pamiętniku księżniczki" :D Nogi skrzyżowane w łydkach,leciutko na skos.Wygląda to o wiele naturalniej niż siad Jaworowicz :P

Gość Prezenterki które tak siedzą
po prostu robią to żeby zrobić wrażenie na widzach bo nogi wtedy seksi wyglądają a inne dziewczyny się od nich uczą i siedzą tak też prywatnie.

Gość to są pierdoły
czy ktoś siedzi z nogami tak czy siak to jest nieistotne, ważniejsze jest siedzenie takie by kręgosłup był prawidłowo ułożony, czyli nie garbić się, łopatki ściągnięte, plecy przylegające do poręczy krzesła. To dotyczy miejsc publicznych i zdrowia, choć np. w burdelu dopuszczalne jest siedzenie z nogami rozkraczonymi, kiedy widać poprzez majtki nawet rowek w ciipce.