Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata pingpong

pomozcie mi wyjsc z aatku bulimicznego

Polecane posty

Gość agata pingpong

blagam dajcie rady to starszne cialo spuchniete a teraz swieta jescze beda a ja od niedzieli chodze pol zywa objadaniem ile kasy poszlo mam dosc takiego zycia nie umiem panowac nad tym powiedzcie co mam zrobic to jest jak nalog

Gość Dziewczyno...
nie zadręczaj ludzi swoim kolejnym topikiem o obżarstwie i bulimii, bo rzygac się chce ! !! Tez mam problemy z jedzeniem, ale nie wypisuje ich tu, bo nikt stąd mi nie pomoże, lepiej sie udac do psychiatry !! Albo przynajmniej idź do rodzinnego lekarza,juz on Cie skieruje gdzie bedzie trzeba. A pieniadze pozycz komuś...albo oddaj na biedne dzieci jak Ci ich pod dostatkiem i jak sobie tak dogadzasz.

Gość No właśnie
Spierdalaj stąd cipo. Jesteś tylko głupią cipą której za dobrze się powodzi. ot tyle Jest tyle ludzi którzy od ust sobie odejmują bo nie mają pieniędzy. A ty jesteś tylko rozkapryszoną i dziecinną gówniara która ma fochy

Jezu ja tego po prostu nie rozumiem jak można być takim wrednym. Dziewczyna ma problem, chce pomocy a wy się wyżywacie... Żałosne z waszej strony... Agatko, ja nie choruję na bulimię, ale może poszukasz, był kiedyś taki topic \"bulimia czy udało się wam z niej wyjść\" i tam by ci dziewczyny pomogły :) Powodzenia.

Gość agata pingpong
kurtka dziękuje Ci bardzo!jestes niesamowita!to mile!do poprzedniczek!!!!! to ze mam kase to sama ją wypracowalam debilki bo wy nie wiecie co to znaczy bycie zawodowym sportowcem i nigdy sie cwaniary nie dowiecie co to znaczy zdobywac medale miec osiagniecia miedzynarodowe mozecie mi tylko pozazdroscic!!!!!!!!!!!!!!jestem czlowiekiem i mam prawo miec problemyn jak kazdy !!!!!!!!!! takze nie cwaniakujcie bo nigdy niewiecie co was w zyciu moze spotkacccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc!kurtka poszukam bo mi ciezko