królowa 0 Napisano Grudzień 24, 2005 dziewczyny czy ktoras kupila pigulki poprzez net?! czy natrafilyscie na bubla?! piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaasasas Napisano Grudzień 25, 2005 ja nie trafila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królowa 0 Napisano Grudzień 25, 2005 to sie ciesze :) Ja kupilam 1 opakowanie ale moj facet jest przerazony i boi sie ze to jakis chachment... osobiscie watpie aby to byly podrobki. wszystko jest tak jak powinno... ale na wszelki wypadek pytam. Mam nadzieje ze nie pojawia sie opinie negatywne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mysia675 Napisano Grudzień 25, 2005 a gdzie je kupilas?? zapodaj stronke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królowa 0 Napisano Grudzień 25, 2005 a wlasnie tu poszukalam kto sprzedaje cilest i napisalam maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królowa 0 Napisano Grudzień 25, 2005 KUPILYSCIE DZIEWCZYNY PIGULKI ZA POSREDNICTWEM NETU? PISZCIEC -> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiona 82 Napisano Grudzień 25, 2005 je sprzedalam zbedne mi opakowanie - i na pewno nie byly podrobione ;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakakakak Napisano Grudzień 25, 2005 ja kupowalam zawsze wszystko bylo ok a bral je ze slowacji podobno tam duzo tansze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królowa 0 Napisano Grudzień 25, 2005 ja wlasnie mam takie z czech ...a moglabys opisac opakowanie i szczegoly? ile je juz bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loana 0 Napisano Grudzień 25, 2005 \' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królowa 0 Napisano Grudzień 26, 2005 czesc WPISUJCIE WLASNE DOSWIADCZENIA :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach