Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yopi_kasiulka

jeśli plemniki...

Polecane posty

jeśli plemniki żyja w kobiecie ok.3 dni, to czy jesli we wtorek sie kochalam, w srode zapomnialam wziac tabletki i ja pominelam, to jest ryzyko ze plemniki przetrwaly i moge byc w ciazy ?

Gość Indecent
niestety mozesz byc, tabletki maja 24h tolerancji, trzeba bylo ja wziac mozliwie jak najwczesniej ale nie pomijac. jeny. czytaj ulotki no . chcesz byc spokojna to bierz regularnie, Najlepiej by bylo jakbys od razu wziela postinor ale juz za pozno, 72h minely. No laska raczej bedziesz w stresie teraz,,,, ogolnie to nawet jak sie odstawi tabsy to przez miech pierwszy niby jest sie zabezpieczonym ...wiec mozesz tutaj miec szczescie lub dziecko z własnej winy.

chciałam się dowiedzieć Waszej opinii bo mi ginekolog powiedziala, ze ryzyka ciazy nie ma, no i wlasnie pozniej zaczelam sie zastanawiac o tym,ze plemniki przezywaja :/

Gość tttttt
antykoncepcja to głupota, i dobrze, że jesteś w ciąży!!!!!!!!! buhahahahahahahahaaaaaaaa!!!!!!!

do indecent przepraszam Cie bardzo, ale czytam ulotki, i właśnie na mojej jest napisane, że jeśli minie 12 h to należy tabletkę pominac !