Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tkaaaaa a

czy to mozliwe, ze sprzedano mi zamiast kwartalnych- jednodniowe soczewki???

Polecane posty

Gość tkaaaaa a

Kupilam soczewki kwartalne B&L (wczesniej uzywalam miesiecznych O2optix). Strasznie sie sklejaja, nie da sie ich umyc, bo kiedy wlewam plyn, momentalnie zwijaja sie w rulon, natomiast kiedy zdejmuje z oka, od razu sklejaja sie na calego, odklejac trzeba naprawde na sile(juz nawet urwalam kawaleczek) aha, a pozostawienie ich na cala noc w plynie niczego nie daje! Nie wiem co myslec, uzywam ich dopiero od 3 tygodni. Na opakowaniu nie ma zadnej informacji odnosnie tego ilu dniowe to sa soczewki.

Gość dziwne
ja nosze miesięczne bauch&lomb i często nosze je nawet dwa miesiace i nigdy mi się nic nie działao z nimi takiego.

Gość 6tytr
Moj brat ma kwartalne i nigdy nie dzialo mu sie nimi mnic takiego co opisujesz. Idz do optyka po swietach, bo mozesz sobie tlyko zaszkodzic:O

Gość tkaaaaa a
dzieki, tak wlasnie myslalam, ze to nie moze byc normalne:(. Nie mialam ostatnio czasu, wiec tylko zadzwonilam do optyka u ktorego je kupillam, i pani powiedziala, ze pomylka jest ABSOLUTNIE niemozliwa, ze ta firma tak ma!

Gość 6tytr
Nie wydaje mi sie, zeby te soczewki tak mialy. Moj brat uzuwa soczewek tej formy co Ty i soczewki nie zmieniaja ksztaltu. Przeciez o to chodzi,zeby bylo wygodnie a nie,zeby odprawiac codzienne rytuały z odwijaniem soczewki:O

Gość tkaaaaa a
jasne, dzieki jeszcze raz! najgorsze, ze dalam sobie wcisnac od razu zapas tych "kwartalnych" na caly rok, wiec niezle zaplacilam, ale to juz trudno- najgorsza jest ta kazdorazowa meczarnia:(

Soczewki kwatalne B&L są bardzo delikatne i należy ostrożnie je wyjmować. Ja używałam najpierw miesięcznych i byly nieco grubsze. Kiedy kupiłam kwartalne mialam podobny problem jak Ty. Musiałam dojść do wprawy i po kłopocie:)