Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetuchaa

NO-SCAR z macicy perlowej-czy ktos z was miał?

Polecane posty

Gość Anetuchaa

działa?jestescie z niego zadowoleni?Zastanawiam sie nad jego zakupem...nie wiem tylko czy mi pomoze(mam drobne blizny potradzikowe)...na allegro mozna go kupic juz za ok 30 zł....No własnie kupywał ktos z was kosmetyki na allegro?Dziwi mnie ze sa one o połowe tańsze...moze nie sa oryginalne?

hej ja mialam ten krem powiem Ci tak nie mam strasznych blizn potradzikowych ale ten krem niewiele pomogl no i jest malo wydajny ale to jest moja opinia teraz wyprobuje Adwanced Cream 30% AHA na forum mozesz poczytac ze ma dobre efekty wiec ja tez zaryzykuje :)

Gość Anetaaaa
podnosze

Gość królewnaa
a w jakiej cenie jest ten krem z AHA? i gdzie go mozna dostac??

Gość biedorna
Ja mialam ten krem, wlasnie na allegro kupilam skoro pytasz. Jesli chodzi o sam zakup na allegro to oczywiscie udany, kosmetyk nie przeterminowany. A co do dzialania to nie wiem, bo po dwoch dniach uzywania wylazly mi krostki, i przestalam sie smarowac. Wole juz miec te blizny niz znowu pryszcze. Dopiero co sie trądziku pozbylam. No i sprzedalam z powrotem na allegro:) Ale moze tobie nie bedzie nic wyskakiwac ponim. Duzo osób sobie chwali ten krem. Ja sobie kupilam taki nowy z Soraya, redukujacy zmiany potrądzikowe i przy okazji antybakteryjny i zmniejszajacy wydzialanie sebum. Ma fajne opakowanie z dozownikiem, slicznie pachnie i jest bardzo bardzio wydajny. O efektach jeszcze nie pisza, bo uzywam dopiero kilka dni. ALe przynajmniej pryszczy nie ma. I nie jest drogi, kupilam w Naturze za 13 zl. Pozdr.

Gość Anetaaaaa
ajj sama juz nie wiem na co sie zdecydowac...nie wiem czy te kremy z AHA nie sa zbyt mocne...wiem ze w salonach kosmetycznych uzywa sie kwasóe AHA(bo kiedys chciałam spróbowac z tymi kwasami-niestety nie jest to tani zabieg...bo składa sie na niego czyszczenie twarzy+ok 10 zabiegów+jakies kremy po....co sie równa kwociwe ok 600 zł