Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus_a

transplantacja włosów

Polecane posty

Cześć. Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was przeszła taki zabieg, jakie sa efekty, czy naprwde warto,cena. Zastanawiam się nad tym ponieważ moje włosy wyglądaja tak jakby ich nie było.... pozdrawiam aga p.s. znacie taki kosmetyk na włoski jak NANOGEN?

Gość allay_
podnosze... i tez szukam info o nanogenie...

Gość hmmmm........
z tego co sie orientuje to nanogen sprzedaja na allegro i jak wpiszesz w google to pokaza ci sie sklepy ktore to rozprowadzaja...to jakis wlos w plynie,ale raczej w to nie wierze....jesli chodzi o transplantacje,tez szukalam,jest klinika w bielsku,hendsome men czy cos takiego....oni tam robia przeszczepy i cos jeszcze,jak do nich napiszesz to przysla ci info na ten temat,ja pisalam,dostalam cd i materialy na ten temat(zageszczanie itp),ale jesli ktos wie cos wiecej to chetnie poczytam

Gość allay_
no ja wlasnie slyszalam o tej klinice i jak juz mi nic nie pomoze to sie zdecyduje ale teraz chce ratowac te wlosy ktore jeszcze mam...a anogen moglby mi pomoc poczuc sie pewniej...ehhh czemu musze lysiec:/

Gość Przerzedzona głowa
ja używam nanogenu, świetnie maskuje prześwity na głowie, posypujesz delikatnie np.przedziałek na głowie, i małe bawełniane włókienka przyczepiają sie do włosów. Natychmiastowy efekt gęstych włosów. Warto kupić, nie jest tani ale bardzo wydajny, ja używam go po każdym myciu włosów już od pól roku i ciągle jeszcze jest :) Co do tej kliniki w Bielsku, to tam nie przeszczepiaja włosów, tylko zageszczają, robią doskonały rodzaj peruki na jakimś rodzaju materiale o grubości papierosowej bibułki. W tych włosach możesz sie kąpać, pływać, robić dosłownie wszystko. Wytrzymałość 5-7 lat. Koszt od 3000 zł :( Umawiasz sie na pierwszą wizytę i jak sie decydujesz, to po ok.3 miesiącach (twoje nowe włosy bedą robione są w USA) przychodzisz ponownie i wychodzisz z piekna czupryną :) Ja oszczędzam na ten luksus :)

cześć. czytałam conieco o tym nanogenie ale nie wyobrażam sobie jak to działa.... filmy które sa na stronie nanogenu nie chciały mi się otworzyć. A pozatym to jakieś dziwne - posypuje i .......... :-) wytłumacz mi proszę albo podaj gg. mój nr to 9147099 pozdrawiam Aga

Byłam przy zabiegu transplantacji włosów w Lublinie w firmie Medical HAir (mają swoje oddziały także w innych miastach). Zabieg cały wykonywany jest pod znieczuleniem miejscowym i nie ma potem ekektu \"głowy lalki\" tak jak to często wygląda przy zabiegach wykonywanych w innych firmach. Chodzi o to że nie widac pustych miejsc między kępkami włosów jak na głowach starych lalek. Szczegółow mozecie sie dowiedzieć ściągając plik z programem TV na ten temat ze stronki http://www.magazynbyc.pl/My_Homepage_Files/Page7.html Co do ceny - musisz sie sama zorientowac bo to tez zalezy od ilości przeszczepianych włosów i stopnia trudnosci zabiegu.