Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusija

Pozwolic mu isc?

Polecane posty

Gość bratowaa
Agcua z ciebie to psycholog marny by był.....dziewczyno troche pokory dla ludzi ...troche zdystansowania....czego ty chcesz od niej.Wypowiedzialas sie na ten temat ok.Wszyscy przeczytali.Kazdy ma parwo do wlasnego zdania.Rowniez sie z tym zgadzam .Ale ty widze znalazlas sobie ofiare i za wszelka cene chcesz przekonac wszytkich ze ty masz racje.A co ty mozesz wiedziec o ich zwiazku.Przekreslasz ludzi na podstawie jednej dwoch sytaucji? W kazdym zwiazku sa dołki i niepowodzenia ale dojrzalosc polega na tym aby z tym wlaczyc i dążyc do szczescia a nie uciekac gdy tylko cos idzie nie tak po naszej mysli.Zrobilas z tego tematu tragedie .Jakby lusija była bita,molestowana,wykanczana psychicznie.Jezuuu jakby tylko takie prpblemy mieli ludzie jak lusija to swiat bylby piekny. Nie ustawaim sie po zadnej ze stron.Ja za nikogo nie umre wiec nie bede mowic jak ma zyc .... Wierze ze czlowiek ma jakies granice....Lusija tez je ma .....przyjdzie taki dzien ze wreszcie powie dosc jesli zwiazek ten bedzie dla niej ciezarem.....zycie niesie ze soab takie niespodzianki i takie zwrotne akcje ze nie mozemy byc pewni nawet jutra..... Lusijja.... pwoiem ci jedno .....mam brata ktory zwiazał sie ze swoja zoną majac 20 lat ona 25 ;) aktualnie maja dwojke cudownych dziciaszkow i sa bardzo szczeslwi ;) choc poczatki nie byly kolorowoe ....czeka cie duzo pracy ......ale pamietaj....to od ciebie zalazy jak potocza sie wasze losy ....on jest młodszy i niestety bedziesz musila porowadzic go w wileu sparwach za rączke ;)

Gość lusija
Piszcie sobie co chcecie, a ja i tak bedę z nim, bo go kocham :-D i on mnie kocha :-D Ja mu wierzę :-D

Gość lusija
Witam. Ta wypowiedz z 15.43 jest nie moja , ktos pieknie sie podszywa. Bratowa.. dziękuje i jeszcze raz dziękuje - naprawdę bardzo mądrze napisane, a co najważniejsze dzieki Twojej wypowiedzi zrobiło mi się jakoś lżej na sercu .

Gość bratowaa
Lusija -prosze bardzo ;) "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach."

Gość korn
Popieram bratowa -baaardzo madra i słuszna wypowiedż , widać że dziewczyna madra życiowo i wyrozumiała . Ma racje , nie mozna tak, jak to zrobiła aqua przekreslic czlowiek a za tą jedna sytuację , nie można... bo nie wiemy jaki on jest na co dzien . A Lusija to również mądra dziewczyna , kobieta - wrażliwa i liczy sie z drugim człowiekiem . To tyle. Lusija wierzę , że wam sie uda.

Gość a ty bratowa to co
psycholog jesteś? Ile ludzi, tyle poglądów i podejść do zycia.Może Ty jesteś wyrozumiałą, spokojną, stonowaną osobą, a acqua pisze, fakt brutalnie, ale widocznie taka jest. Są różni ludzie i różne sposoby wyrażania opinii. A że jest niedelikatna? Taka jest i co z tego? Ma się użalać nad kimś wyrażając swoje zdanie, bo tak jest poprawnie, miło i słodko? Oto nasz naród - jak ktoś mówi szczerze, dobitnie, konkretnie i ostro - to go skopać. Bo milej słuchać słodkości, miłych słówek. To jest nasz narodowa toleracja. Kij wam w oko. Pozdrawiam wybranych.

Gość lutczyn
Dobra , dobra ciekawe jakbys sie czula jakby ten topik dotyczył Twojej osoby , jakby ktos nazywał Twojego chlopaka szmaciarzem chociaz Ty w glębi duszy wiedzialabys ,ze to nieprawda bo kochasz goi znasz lepiej , ciekawe czy przyjełabys to ze spokojem . Własnie przez takich ludzi szerzy się chamstwo a po co ?czy nie można inaczej polemizowac z ludzmi tylko obrazajac w dodatku nie mając ku temu podstaw?

Gość papilot
No prosze ten czy ta co taki/a tolerancyjna jest "a kij wam w oko "to moze zyczliwie powiedziane bylo? . Nie ma co , widac, ze opowiedziales sie po jednej ze stron ale Ty przeciez tolerancyjna jestes a moze poprostu podobna do tej aqua . Pozdrawiam.

Gość jeśli się...
jeśli się publicznie roztrząsa intymny problem (który powinien być rozwiązywany tylko pomiędzy parą) należy się liczyć z tym, że tyle będzie opini ilu wypowiadających się ludzi. Ostre słowa krytyki też. I tak autorka ma szczęscie, że się nie rozpanoszyli tu podszywacze.

Gość jeśli się...
a potem się dziwi ktoś, że ludzie boją się otwarcie wypowiadać. Bo jak już ktoś jest za szczery i mówi to co myśli, to jest "be". A jak się ktoś użala na lusiją, to jest dobry - bo wrażliwy, współczujący itd. To jest ok?

Gość papilot
A Ty wiesz wogóle o co sie rozchodzi? Przeciez niechze sobie ta aqua wyraza opinie do woli ale wyraza opinie a nie obraza to jest zasadnicza różnica !

Gość jeśli się...
tak, widzę - ktoś coś powiedział, kogoś zabolało i jest afera. Normalna sprawa w zyciu, jeszcze nie raz zaboli.

Gość lusija
Naprawde dajcie juz spokoj -dzieki za wasze opinie zarowno te pokrzepiajace jak i te ostrzejsze. Ten topik zalozylam poniekąd z ciekawosci co inni na taka sytuacje powiedza .

Gość bratowaa
Amen ;)

Gość lutczyn
Tak bezpodstwne obrazanie to normalna sprawa .. jasne... I jak tu moze byc pokój miedzy ludzmi i wzajemny szacunek.

Gość jeśli się...
nikt nie mówi, że tak powinno być, ale tak jest.

Gość kasztelan
A ja nie bede ukrywał wypowiedz bratowj podobala mi sie najbardziej . Wporzo konbieta jestes i tyle .Pozdrwiam cie:)

Gość lutczyn
no własnie.. tak jest ale dzieki komu?;)

Gość jeśli się...
dzięki temu, że ludzie są różni. Np mi też się zdarzy coś ostrego komuś powiedzieć, czasem to wręcz impuls. I Każdy ma takie chwile. Nie ma ludzi idealnych.

Gość leopold
Mam 30 lat i czytajac wasze opinie uwazam , ze najbardziej trzezwa wypowiedz to wypowiedz bratowej. Bardzo słusznie i realnie oceniła sytuację.

Gość lutczyn
A widzisz tu sie zgodzimy nie ma ludzi idealnych. I oczywiscie to mogl byc impuls ze strony tejze aquy ale na moje oko ona te impulsy miewa czesto ,bo taka jest wlasnie, bezposrednia az do bolu .

Gość jeśli się...
no i powiedzmy, że ma. Co z tego? Mam koleżankę - furiatka jakich mało, a ludzie ją uwielbiają, pomimo, że już nie raz zadzało się jej komuś "przywalić". Taki charakter.

Gość lutczyn
zgoda taki charakter ale wy sie czepiacie dziewczyny ze zareagowala na to jak aqua nazwala jej chlopaka - przeciez tak nie mozna..Nie zna go , nic nie wie o nim oprocz tej jednej sytuacji i na podstawie tej wlasnie jednej nazywa chlopaka szmaciarzem . Nie wierze, ze nie reagowalbys jakby Twoja dziewczyne nazwala dziwka w dodatku bezpodstawnie - bo taka prawda.

Gość jeśli się...
to samo można napisać - czepiacie się dziewczyny przez jedno słowo które się jej wymskneło. Na to samo wychodzi. Jestem K i gdybym ja była w takiej sytuacji jak lusija, to przede wszystkim nie rozgłaszałbym swojego problemu publicznie. A gdyby ktoś mojego faceta tak nazwał, to przecież w końcu go nie zna, więc w czym problem?

Gość pawellek
nie rozgłaszalbys problemu ? przepraszam czy to jest forum dyskusyjne czy zle trafiłem ? ;) i jakie publicznie ....czy ktos tu podwał jakies dane osobowe ?

Gość lutczyn
Nie mozna napisac tak samo bo Lusija stanela w obronie a aqua obraza! wiec to nie jest to samo. I watpie ze jej sie wymsknelo ,gdyby jej ludzie nie zwrocili uwagi jak sie odnosi do bogu ducha winnej dziewczynie to nie wiadomo jakimi epitetami rzucalaby bez zastanowienia.

Gość lutczyn
Pawelek dobrze trafiles;) tylko ta kobieta " jesli sie" cosik z grubsza miesza .

Gość leopold
i nikt tu niczego publicznie nie rozglasza jak slusznie zauwazyl pawellek. To jest forum dyskusyjne jak zdazylas napewno zauwazyc i ludzie pisza o swoich problemach anonimowo kobito!

Gość jeśli się...
no przepraszam, jak ja mam problem np z facetem, to nie piszę o tym na forum, lecz staram się sama go rozwiązać, z facetem oczywiście, lub radzę się bliskich a nie obcych osób z interentu. O to mi chodziło.

Gość leopold
A co to za roznica obcy czy znajomi ale radzisz sie innych wiec ..