Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana1714

czy jest tu choć jeden facet,który...?

Polecane posty

Gość plastic fantastic
Aniu jedno pytanie :) Czy uwazasz ze seks to cos zlego??? Ze jezeli bylo ci z kims dobrze, chcialas tego, czulas cieplo i bliskosc tej osoby to powinnas teraz sie za to ukarac, miec jakies wyrzuty zalowac itp. Dziewczyno jezeli jest ci z kims dobrz,e zabezpieczasz sie, nie zaszlas w niezaplaniwana ciaze, nie zarazilas sie niczym to czym ty sie martwisz. Jezeli twoj chlopak ma z tym jakis problem (kompleksy,seks uwaza za cos zlego...) to sam musi z tym sobie poradzic a nie ty sobie wmawiasz ze zrobilas cos nie tak.

Gość jojowielkieprzyszlo
Dla tych ktorzy czuja ze patrza na dziewicto kobiety w kategoriach podobnych do takich jak: "blądi są uległe,brunetki namiętne" i chcieliby przestac tak patrzec na kobiete moge polecic ksiazke "Tessa d'Urberville",autor Thomas Hardy.Nie kazdy pewnie do tego zajzy bo to romans,ale mysle że na prawde chcacy znienic to myslenie zajzy do niej.

Gość MARCO 27
WITAM...CHCIAŁEM TYLKO POWIEDZIEĆ ŻE DO WSZYSTKIEGO TRZEBA DOROSNĄĆ , KIEDYŚ WYDAWAŁO MI SIĘ ŻE TAKA SYTUACJA JEST NIE DO PRZESKOCZENIA...( PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE ) ...TERAZ SPOTYKAM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ KTÓRA PRZEŻYŁA TROSZKĘ ...MIMO IŻ MA TYLKO 23LATA..JEST PO NIEUDANYM ZWIĄZKU MA RÓWNIEŻ DZIECKO...ORAZ WIEM ŻE MIAŁA W SWOIM ŻYCIU KILKU PARTNERÓW , NAJGORZEJ SIĘ CZUŁEM JAK ROZMAWIALIŚMY O TYM , WTEDY JAKIEŚ DZIWNE MYŚLI KRĄŻĄ PO GŁOWIE ..ALE CÓŻ CIEKAWOŚĆ LUDZKA...NIBY NIE CHCEMY WIEDZIEĆ A JEDNAK COŚ NAS KIERUJE KU TEMU....TERAZ WIEM ŻE TO NIE MA ZNACZENIA..PO PROSTU JEST MI Z NIĄ DOBRZE I NIE MYŚLĘ O TYM...A MOŻE TO ONA STARA SIĘ O TO ŻEBYM NIE MYŚLAŁ.... TAK WIĘC JAK DLA MNIE TO NIE MA ZNACZENIA CO BYŁO KIEDYŚ..... POZDRAWIAM