Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czlowieczek

A Czy ja to kiedyś poczuję ?

Polecane posty

Gość geronimo-cadilac.
skoro pytania o seks tak na Ciebie działają i wybierasz facetów ze względu na wygląd pośladków w zależności od opakowania to stawiam na to ,że masz 35. minimum. poza tym słownictwo. wskazuje na to iż kilka lat temu rozpoczął sie u Ciebie proces właściwy dla form wyżej rozwinietych ( vide kulturyści i hydraulicy) U kobiet nastepuje to około 27 roku zycia. No chyba że mają problemy z nadmiarem testosteronu. wtedy oprócz problemów hirudoidalnych powstają z nikąd wątpliwości natury duchowej.I ma to miejsce rzeczywiście miejsce około 20 roku zycia. Innym waznym wskaźnikiem jest fakt iz nie wstydzisz się opowiadać o obżeraniu . Zadna normalna laska przed trzydziestka nie napisze , że sie obżera. Wiem coś o tym bo jestem AŻ. No chyba że jesteś wyjatkiem ale w takiej sytuacji albo jesteś facetem albo jesteśmy stworzeni dla Siebie. Tylko Ty jeszcze o tym nie wiesz. Kochasz mnie?

Gość geronimo-cadilac.
do niegrzecznego uczestnika topików: sam stąd w y pier dalaaaaaj. A chory jestem . tylko nie na schozofrenie ( co to jest). chory jestem na świat. i okolicę. facet, piszę. czasami i dlatego nie mam kasiorki. słabo płacą. a najsłabiej wyborcza. nasz dziennik? gazeta jak gazeta. tylko zle sie drze w toalecie. Wolę angorę. i misia z dawnych lat

problemy hirudoidalne hihihihi a co z psem? tak Ona Ciebie pragnie pokochać to od razu widać...

Gość Pożarłam wszystkie pierogi
DO FACETA30: Okryłam ciekawą rzecz. Pracować i seksować (zapisałam sobie to słowo ponieważ jest dla mnie nowe) może każdy z każdym! Pracować możesz z panem z przystanku autobusowego a seksować się np. z sąsiadką spod trójki. Lub pracować z sąsiadką a seksować z panem przystankowym.... Nigdy nic nie wiadomo. Pożeraczka uszczęśliwiona odkrytą prostotą świata. DO GERONIMO: A jak na mnie działają pytania o seksie? Czy ja coś pisałam o wyglądzie posladków? Proszę mi zrobić screena ekranu gdzie to pisałam i wysłać na maila. Z Twojej rozprawki wnioskuję że testosteronu u mnie nadmiar i mam problemy natury egzystencjonalno-duchowo-moralnej. 27 lat jeszcze nie przekroczyłam (jestem skłonna stwierdzić że jeśli będę się zdrowo odżywiac i uprawiać gimnastykę, mogę dożyć tego wieku!!). Obżarstwo... A znasz powiedzenie że panna która potrafi rozkoszować się jedzeniem potrafi rozkoszować się też.... wszystkim innym? A czy jestem facetem? ... Hmmm.... Po wnikliwych oględzinach mojego ciała nago przed lustrem stwierdzam z całą pewnością że jestem płci pięknej. ;)

po pierwsze użyłeś brzydkie słowo po drugie to jest miejsce publiczne po 3 nic nie psujemy po 4 nie uzywamy brzydkich słów po 5 goscia nie ma tu a my mu podnosimy topik po 6 oducz sie brzydkich słów po 7.......................................... sam se dopisz ty mątwo paradoksalna

to bardzo sie ciesze ze po wnikliwych badaniach okazało sie jednak ze jesteś kobietą ;) ja swojej płci nie musze sprawdzać, znam ją od dziecka mnie nie zrozumiałaś niepotrzebnie łaczysz dwa odrebne czasowniki pracoawac to nie seksować ja miałem na mysli seks dla przyjemności w pełni bezpłatny...

Gość geronimo-cadilac.
a po kolejne to jest topik pomocowy. mogli sie tu wpisywać wszyscy i pie przyć coś w stylu : współczuje . a nagle masz możliwość uczestnictwa, ocierania sie o światłych ludzi takich jak ja , facet i zżeraczka. czy jakoś tak. to daje możliwości . może taki autor topiku poczuć, nauczyć się i samemu poflirtować.( pofiltrować?) my dajemy coś co jest w nas bardzo ważne. nasze doświadczenia. i każdy moze skorzystać. w anonimie popróbować i zobaczyć ze mu wychodzi..albo i nie. ale ja mam nadzieje ze zaraz autor - biedny , smutny, zrozpaczony zamiast skorzystać z rady takiego bufona jak ty i pojsc do agentury towarzyskiej, weźmie się za klawiaturkę i cos napisze. i potem jak w kinie odezwie się pożeraczka. apotem za dzień dwa, spotkają sie wrealu i nie będą się pytać o godzinę tylko pospacerują.a dzień poźniej będą sie bzykać że ho ho. a ty? chcesz im uniemożliwić taki fajny seks ? bo cię zazdrość zżera? no i to słownictwo. oj. fuuuuuuuuuj

"sam se dopisz ty mątwo paradoksalna" hahahahaha :D:D:D dobra, koniec śmiechu... "ja miałem na mysli seks dla przyjemności w pełni bezpłatny..." - a ja jednak brutalnie powrócę do tematu tego topiku. tytuł brzmi "A czy ja to kiedyś poczuję" (czytając post autora topiku dowiadujemy się że pragnie on być dla kogoś ważny). Tytuł topiku nie brzmi "Gdzie ja mogę dostać bezpłatny seks??" Pożeraczka zdezorientowana.

Gość geronimo-cadilac.
o 13.40 nago przed lustrem? zaczynam się zastanawiać jaką masz pracę. musi być bardzo fajna. taaak. co do posladków. to nie pisałaś wprost. jednak podswiadomy wybór opakowania mówi sam za siebie. lużne-opiete.czysty wciąż żywy freud. a co do obżarstwa. ja jednak lubię skrajności. albo jedzenie albo....

Autor topiku może i jest wartościowym CZŁOWIECZKIEM, ale dla mnie za młody. Tak jak Geronimo czuje obrzydzenie do młodych 20paroletnich ciał, tak ja wolę starszych (od siebie). Pożeraczka upominająca. PS : Facet30 - no, uśmiechnij się, nie dąsaj się na mnie.

;) sie nie dąsam na Ciebie :) Pożeraczko nie wiedziałem ze my rozmawiamy w kontekscie tematu topikowego.. myślałem ze już odpłynęlismy na inne wody... ja lubie i młodsze i starsze ciała... to raczej kwestia cech konkretnej pani niż wieku...

Gość Czlowieczek
Witam, zaczyna mi sie podobać ta dyskusja ;). A jeśli chodzi o mnie, czy tak trudno zrozumieć, że jestem zwyczajnie znudzony podrywaniem dziewczyn na tzw. jedną noc ? Przyznaję się bez bicia, że swego czasu eż tak robiłem i bawiło mnie to, teraz najzwyczajniej chciałbym poczuć, że ktoś mnie kocha, tak po prostu. A co do małżeństwa, mam blisko siebie przykład jak to wygląda, mam koleżankę która świata poza swoim facetem nie widzi, są ze sobą już 4 lata z dłuższymi czy też krótszymi przerwami, i co ? Nic, wszystkiego skosztowali, a teraz zaczyna pojawiac się nuda, ba, on jej nawet unika, tyle, że ona tego nie widzi. Mają zamiar się pobrać...obym się mylił, nie wróżę im szczęsliwego małżeństwa do grobowej deski.

Gość geronimo-cadilac.
teraz znudzony. poczekaj 40 lat to nie bedziesz znudzony. wprost przeciwnie, bedzie ci brakowało.

Trochę mnie dziwisz. Przecież wiadomo że baby to są takie stworzenia uczuciowe, wrażliwe, bla bla. Chcą miłości. A Ty piszesz że miłości nie możesz znaleźć. To tak jakbym ja napisała "marzę o seksie na jedną noc, ale żaden facet nie chce". :) Wydaje mi się że to czego szukasz nie jest czymś trudnym do osiągnięcia... PS... chyba że jesteś naprawdę odpychający (ale chyba nie skoro chętnie skakały do wyrka), albo bardzo głupi (ale chyba nie bo posty masz dość rozgarnięte) Pożeraczka filozoficznie myśląca

Gość geronimo-cadilac.
wyżeraczka- ty wcale tak nie musisz pisać. ja wiem.... he he :)

geronimo - ja to pisałam do Człowieczka a nie do Ciebie chciałabym niesmiało dodac że obie skrajności (jedzenie i ...) nie muszą się wykluczać - zapewne o kimś kto lubi wcinać masz złe pojęcie (galaretowate, tłuste ciałko). Jak na 20parolatkę przystało jestem smukła i mniamniuśna (wiem, wiem, jesteś tym obrzydzony, obiecuję już nie wspominać o świeżych ponętnych ciałach dwudziestek). :) Pożeraczka pouczająca

Gość Czlowieczek
Więc zajmukmy się ciałami 50-cio latków :D ;)

Gość geronimo-cadilac.
POŻERACZKO. TO NIE JEST TAK ŻE JA OD RAZU ODRZUCAM, JA CENIĘ I INNE WARTOŚĆI. DLATEGO NA WSZELKI WYPADEK MAM W DOMU STOSIK GAZET. : WYBORCZĄ. NIE, RZEPĘ I NASZ DZIENNIK. ZAWSZE MOZNA SKORZYSTAĆ I ZASŁONIĆ. NIE MARTW SIĘ NIE BEDZIE BOLAŁO :) OK?

topik popłynąl...prosze , prosze..;) co do mojego \" psa w domu rodziców\" - to mała milutka jamniczka, a wy takie historie tworzycie..ona jest łagodna, nie gryzie.. :) hmmm...nie zgadzam się, że 20-parolatki są głupiutkie i płytkie... kobieta jest inteligentna niezależnie od tego czy ma 20 czy 40 lat... a z wiekiem na pewno inteligencji nie przybywa( jeśli jest \"głupiutka\" to taka pozostanie). Może mądrości i doświadczenia tak, ale mimo wszystko generalizujecie troszke..

witam :) nie znasz mroków podswiadomości swojego jamnika, Alta... ;) twój jamniczek tylko czeka na okazje zeby rzucić sie na Ciebie... wiem to gorzka prawda.. dżeronimo, coś jest nie tak przecież Kaczyńscy mają psa, jakiegoś terierka widziałem w telewizorze Panią Prezydentową Elektową z łajtim chyba...

facet. maja psa. ale na powiślu, takiego pr- owego psa. obronnego. jak kaczorowata zacznie nim machać na smyczy to nawet jej body- gardner(?) nie podejdzie. W reklamach typu nie wyrzucaj pieska, sprzataj po nim s raczke z ulicy były pobierający pensje prezydenta leszek ( nie mylić z kiepskim piwem z poznania) wystepował z alzatczykiem na smyczy. W życiu ten kurdupel by nie podszedł do psa tekj rasy, gdyby nie celowali w zwierzę ochroniarze. a kota, dosłownie i w przenośni ma jaro. drugi konus do pary. O właśnie . para? a może to były trojaczki? najbliższa wizyta prezydencko - pisowska musi być skierowana do usa. powód. odwiedziny brata . i nie chodzi o brata zza wielkiej wody tylko teda kaczynskiego- unabombera. lesio może go z powrotem do rp sprowadzić? no nie? bedzie familia w komplecie. I ułaskawi go. a potem... pare listów do konkurencji... pare urwanych paluchów.. i nikt nie zagłosuje w sejmie przeciwko pisuarom.. no bo jak? nosem naciśnie guzik? a unabomber dostanie stanowisko w radzie jako zastępca jarka. a co do jamników to nie sa psy. pojawiły sie na świecie dzięki maryśce kiri - skaładkowskiej. Robiła doświadczenia na szczurach przy pomocy radu i polonu. No i tak zmutowały gryzonioe do poziomu jamnika. ni to pies, ni to kot, ni to jaszczurka.

Gość gość
Ja p*****le co za staroc. Takich czasów to nawet ja już nie pamiętam.