Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lea21

JOGA

Polecane posty

Gość Lea21

miesiac temu kupilam płytke joga z Antonia KIdman i zaczelam cwiczyc w domu bardzo mi sie to spodobalo czuje sie wspaniale po kazdej sesji wyciszona i rozciagnieta... jednak jestem dopiero poczatkujaca i chcialabym porozmawiac z kims bardziej doswiadczonym czy jest moze ktos taki na forum?

Gość kinsza
Stanowczo odradzam "pracownię dobrego zdrowia" Jest potwornie brudno, prowadzący/właściciel jest bardzo nieuprzejmy, na co nie każdy sobie pozwoli. Smutne ponieważ karnet był prezentem gwiazdkowym i mimo, ze osoba obdarowana nim zrezygnowala z zajec po kilku minutach pierwszej lekcji, szkoła nie poczuwa się do zwrotu pieniędzy. Nie moglam w prezencie kupic przeciez jednej lekcji próbnej(!) wobec czego umówiłam się, że jeśli się nie spodoba, to odbiorę pieniądze, dlatego też nie podpisalam umowy tylko zaplacilam, a podpisac umowę miala osoba, ktora dostala prezent jesli zaakceptuje zajecia! kiedy wystąpiłam o zwrot pani w recepcji skandalicznie mnie potraktowała. joga ma chyba w założeniu relaksować, w pracowni działa jak elektrowstrząsy! sprawa ma final w inspekcji handlowej i u rzecznika praw konsumenta gdyż stwierdziłam, że nie odpuszczę! generalnie SKANDAL, więc radzę trzymać sie z daleka!

Gość Ki-ki
W yodze bardzo ważne jest ułożenie każdego centymetra ciała, kiedy robisz to sama z kasety - na pewno wiele assan nie wykonujesz prawidłowo. polecam dobrego trenera Mogę cos podpowiedzieć w Łodzi

Gość ania w
może masz kanał CLUB w TV,tam ok.12 jest joga

Gość ania w

Gość ania w

Gość green_tara
Kiki a kogo polecasz w Lodzi?