Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołówek bez gumki

Podkład MF

Polecane posty

Gość ołówek bez gumki

ktory dobrze (ale naprawde dobrze) kryje?? mam cere naczynkową i chciałabym zakryc te (cholerne) rumience....uzywałam wczesniej Revlon Color Stay .. z poczatku był ok,ale cos ostatnio mi sie słuzy..słyszałam ze MF Lasting Performance jest niezły...jakie jest Wasze zdanie?

dokładnie teraz szukałam info na temat lasting performance MF i powiem ci że chyba go sobie zafunduje kosztuke ok 40zl ale chyba warto miec dobry podkład ja mam maybelline no ale niestety robi maske z twarzy i źle sie czuje kiedy jestem nim pomalowana skóra nie oddycha, moja koleżanka ma lasting performance , a ma skore pelna przebarwien i niedoskonalosci a fakt kiedy pomaluje sie tym podkladem to ta skora fajnei naturalnei wyglada i jest superowo matowa. a wiec na zakupki hehe ;) pozdrawiam:*

Gość zajebisty
kupuje od 4 lat,na allegro kupujee

Lasting Performance stosuję od paru lat na \"wielkie wyjścia\". Bardzo dobrze kryje. Nie można tylko przesadzać z ilością, bo twarz wygląda wówczas jak maska.

Gość kasieńkaxx
MF - SUPEEEEEER!!!! najlepszy podkład. POLECAM!!

Gość MF
super!! Dostałam go pod choinkę od przyszłej teściowej na gwiazdkę :):)!!! Zawsze go chciałam mieć, ale cena (55 zł) była dla mnie zaporowa, tym bardziej że mam bardzo wymagającą cerę i inne fluidy za 50, 60 a nawet 70 zł nie były dla mnie dobre, więc bałam się kolejny raz wydać kasę, tym razem na na MF. Ale jestem zadowolona :)

Gość Nefretiska
ja tez go bardzo chwale juz trzeci raz go kupuje!!! czy te na allegro to nie podrobki bo zastanawiam sie nad kupnem zawsze to taniej

Gość ołówek bez gumki
no to mnie przekonałyscie....zaraz sie wybiore do miasta....najwyzej okaze sie ze to nie to :)

Gość ołówek bez gumki
kupiłam....no i musze powiedziec ze nie jest zły...nawet jestem zadowolona..hehe...a to juz cos bo jesli chodzi o podkład to jestem bardzo bardzo wybredna;) Polecam

Gość Nefretiska
a jaki nr kupiłas ja mam 109 ciemny ale jest super!!! mialam kiedys 108 ale blado wygladałam

Gość lilinka19
Nie jestem nim zachwycona, właśnie głównie przez to, że słabo kryje. Jest w moim życiu taki okres, że nie mam trądziku, wtedy Lasting Performance jest poprawny, kolor w porządku, więc nie narzekam, ale niestety kiedy mam trądzik MF zupełnie sobie nie radzi, nie zakrywa, pryszcze są widoczne. Podoba mi się fekt matu, to przy mojej mega tłustej cerze i tak duży plus. przymierzam się do zakupu Colorstay, znam mnóstwo osób, które były z niego zadowolone, niestety do najtańszych też nie należy:( Przez długi okres czasu stosowałam Unifiance LRP, ale niestety twarz bardzo mi się przetłuszczała, mimo tego, że miałam wersję dla cery tłustej, jeśli chodzi o krycie to było doskonałe, ale co z tego skoro potem miałam tłuszcz na twarzy, który i tak wszystko uwydatnił.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość ja kupuje na allegro
zajebisty 12 h matuje na zime 106 a na lato 109 .ostatnio taka babka mnie zatrzepiła jakiego podkładu uzywam ze mam tak sliczna cre!!!

Gość Nefretiska
no własnie widziaam na allegro po baardzo przystepnej cenie!!! - a to nie sa jakies podróby?

Gość Katia*************************
Kupiłam ten podkład 2 tygodnie temu, za 55zł, i naprawde jest warty swojej ceny, niestety ja tez mam problem pekajacych naczynek i ten podkład kryje perfekcujnie nawet na 8 godzin sprawdza się też świetnie na imprezach, poprzednio wydawałam na podkłady 20-30zł i naprawde sprawdziłam juz wiele ale ten jest poprostu NAJLEPSZY!!! POLECAM GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!

Gość ołówek bez gumki
do Nefretiska ---> Kupiłam nr 105 ale wydaje mi sie ze jest odrobine za ciemny od mnie...ujdzie,ale nie czuje sie najlepiej...nastepnym razem (bo bedzie nastepny raz) kupie ton jasniejszy...chyba 102 do lilinka19 --> tak sie składa,ze wczesniej tez kupiłam REVLOON Color Stay....miałam go 2 razy/..i przyznam szczerze,ze nie jest zły ale MF okazał sie lepszy....

Gość a mnie
uczulił:(