Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoooda17

czy szampony koloryzujące zmywaja sie do konca?

Polecane posty

Gość młoooda17

jakie macie doswiadczenia? nie chce juz farbowac włosów, mam teraz taki nijaki kolor bo farba mi sie zmyła, mialam sredni braz. Chce powrocic do naturalnych włosów odrostów mi nie widac, ale wlasnie kolor taki nijaki, czy warto zainwestowac w taką kloryzacje?

Gość młoooda17
ok thx:) a ile kosztuje taki jeden szampon? i zmywa sie do konca?

Gość Jennyfer
Ja stosuje szampony koloryzujące ,i wcale sie nie zmywaja całkiem,nawt po 2 mc,nie powraca sie do naturalnego swojego koloru...:/ Szkoda...

Gość moj sie w ogole nie zmyl

Gość mój też się nie zmył
:-o

Gość młoooda17
hmmm a czy jak sie nie zmywaja to co po sobie zostawiają? jaki kolor?:P ja bym chciala taki szmpon gdzies do 6-8 myc, jakis docie średniego brązu, albo jasnego;)

Gość łoooooo mamo
calkiem sie nie zmywaja...moja kolezanka ciemna blondynka zaczela farbowac wlosy szamponami i juz nie tak latwo wroci do swojego koloru... szampony sie spłukują,płowieja,ale całkiem nie zejdą...nic fajnego :O

używam szamponu koloryzującego loreal casting ocień kasztan i jestem bardzo zadowolona. Ten szampon nie nieszczy tak bardzo włosów bo jest bez amoniaku. Poza tym na moich włosach kolor wychodzi przecudny:) kolejną cechą tego szamponu jest łatwe nakładnie, oraz super odżywka która przecudnie pachnie a włosy po niej są gładkie, błyszczące i pachnące:)

a ja mam przykre doświadczenia z szaponetkami. Mam wlosy blond, chciałam troche zmienić odcień. Wyszedł brzydki, do końca sie nie zmył, zrobiły sie jakieś takie żółtawo- rudawe, do tej pory pod pasemkami troszke przeswituje ten wybryk mój:P

Gość www01
ja mam naturalnie ciemny blond/jasny braz i kiedys zafarbowalam koncowki wlosow na bordowo i po kilkunastu myciach wlosow farba sie calkiem zmyla