Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wdziecznaaa

Dziekuje Bogu, życiu i sobie za wszystko co mam!

Polecane posty

Gość Wdziecznaaa

- za mojego wspanialego narzeczonego - za to ze jestem zdrowa, mloda i sie rozwijam pod kazdym wzgledem - za to ze kupilam dzis piekne salaterki w promocyjnej cenie - za moja prace,ktorej wykonywanie sprawia mi taka radosc - za to jak jestem - za wszystkie male i duze cuda jakie dzieja sie w moim zyciu - i za to ze potrafie je dostrzec, a za co ty jestes wdzieczny/a?

Gość kiciamicia
za to, że moge sobie kupic ten szalik w kwiatuszki i jeszcze mi pieniędzy zostanie :)

ja rowniez za wszystko,za to co mam ,nawet za tro ze moje zycie nie jest najpiekniejsze(bo moglo by byc jeszcze gorsze ale nie jest)i za to ze Daje mi nadzieje i Milosc..ide wlasnie na 18:00 dzisiaj do Kosciola na Msze :)

Gość Wdziecznaaa
- i jeszcze za to, ze coraz wiecej jest pozytywnych topicow na tym forum i osob pozytywnie myslacych

Gość boza krowka
a komu ty wlasciwie dziekujesz? Bogu? zyciu? czy sobie?

Gość Wdziecznaaa
Bog daje zycie, ja jestem czescia niego a on jest czescia mnie,czy wiec te 3 rzeczy to nie to samo?

Gość Wdziecznaaa
10 przykazań szcześcia 10 przykazań szcześcia 1. Człowieku, nie jesteś stworzony ani dla produkcji, ani dla przemysłu, ani dla konta w banku - jesteś stworzony aby być szczęśliwym człowiekiem. 2. Istniejesz dla dobra i radości, byś umiał się śmiać i śpiewać, żyć w miłości. Masz obdarzać szczęściem tych, którzy cię otaczają. 3. Przecież jesteś stworzony na obraz Boga - który jest miłością. Otrzymałeś ręce, żeby dawać, serce, które ma kochać i dwoje ramion, mających objąć drugiego człowieka braterskim uściskiem. 4. Żaden inny dzień, jak właśnie dzisiejszy jest Ci dany, żeby żyć, radować się i być zadowolonym. Jeśli dzisiaj nie żyłeś jak człowiek, zmarnowałeś dzień. 5. ŻYJ DNIEM DZISIEJSZYM! 6. Z radosnym zadowoleniem możesz pomyśleć o dobrym - wczorajszym dniu oraz pomarzyć o pomyślnym załatwieniu spraw dnia jutrzejszego. Ale nie możesz zagubić siebie we "wczoraj" albo w "jutro". 7. Wczoraj przeminęło bezpowrotnie, a jutro dopiero nadejdzie. Dzisiaj - to jedyny dzień. Twój dzień. Uczyń go najlepszym dniem twojego życia. 8. Czy potrafisz cieszyć się kwitnącym kwiatem, pięknem przyrody lub uśmiechem, bawiącym się dzieckiem? Jeśli tak - jesteś bogatszy i szczęśliwszy od milionera, który chociaż tyle posiada a jeszcze więcej może kupić, niczym nie cieszy się naprawdę, gdyż bogactwo uczyniło go swoim niewolnikiem. 9. Nie bogactwo czyni człowieka bogatym, lecz radość. 10. Bądź uważny, staraj się być szczęśliwy Skopiowałam z topicu: Samotni nie tracie nadzei.

Gość bcert
a ja uważam ,że śmierć to podsstawa ,a życie jest nic nie warte.CZekam na śmierć z utęsknieniem

Gość Wdziecznaaa
Bcert, wierz mi też tak kiedys miałam, przez kilkanaście lat, wyszłam z tego, decyzja nalezy do ciebie, czy chcesz w tym stanie tkwic czy nie. Dziś jestem wdzieczna za: - telefon od mojego chłopaka - doskonałe samopoczucie - wspaniały dzień, który jest przede mną - i za to, ze coraz blizej do wiosny:)

A ja dziękuj,ę przede wszystkim za: -za to że świat i przyroda są takie piękne -za to że jestem zdrowa -za to że mam dach nad głową i mam co jeść -za to że mam rodzinę

Gość Wdziecznaaa
- za to, żedziś spotkam się z koleżankami, których dawno nie widziałam:)

A ja dziękuję za to ze: - jestem zdrowa - mam wspaniałego brata - najcudowniejszego meza na ziemi - ze mamy swoje mieszkanie - mamy prace - skonczylam studia - dziekuje za wszystkie wyjazdy wakacyjne i male wycieczki za miasto.

Gość Wdziecznaaa
- za piękne usta

A ja za: - przyjaciół - dach nad głową - ukończone studia - miłość Boga

Gość Wdziecznaaa
- za wysłuchane modlitwy - za milość moja i mojego narzeczonego

Gość Iwooonka
Za wszystko co Bóg mi dał! A wiec za miłość,rodzinę,zdrowie,radość i szczęście.

Gość dodofanka
za to ze mimo iz boga nie ma potrafie cieszyc sie zyciem:)

Gość Wdziecznaaa
- za to, ze ludzie sa tak rozni - za wszystkie zmainy, ktore zawsze sa poczatkiem rozwoju

Gość Wdziecznaaa
Za to, że spadło mase śniegu i idę dziś na sanki!!!!!!!!!!!!

Gość Wdziecznaaa
- Za wspaniałe Święta sepdzone w atmosferze błogiego lenistw i miłości

Gość mrock
to znaczy ze nie masz depresji... gratuluje hmmmmmmm, ja już przesiąknąłem melancholią ze nawet jak mam najpiękniejszą i zapatrzoną we mnie kobietę u boku to i tak nie czuje radości, tylko czasami

Gość bankusia
A ja poprostu dziękuję za wszystko!!!!!;-)

Gość Wdziecznaaa
mrock!! - byly czasy, ze bylam pograzona w depresji latami, moja zmiana zaczela sie w momentcie, gdy postanowilam to zmienic. To dluga droga, ale piekna. - za nowa prace - za nową koszulkę:)

Gość dziekuje bo
wyszlam szczesliwie z wypadku i wciaz zyje sprawnie

Gość seńiorita
Jestem wdzięczna za: -dom jaki mam i w jakim sie wychowuje. Mam wspaniałych kochajacych mnie rodziców - za to że zyje w cywilizowanym kraju , bez wojny (pomyslec ze ludzie zyja w Afryce albo w Iraku :( ) - mam kochane bliskie przyjaciółki, które zawsze sa przy mnie - za to ze kończe studia, mam szanse i pieniądze na to aby sie kształcic i rozwijać - jestem zdrowa, atrakcyjna Tych rzeczy jest mnóstwo . Moje życie jest szczęsliwe. Powinnam codziennie dziekowac Bogu za to co otrzymalam...

Gość Wdziecznaaa
- za to, ze mój chłopak jest tak wyrozumiały i jest przy mnie nawet wtedy, gdy mnie nie rozumie - za wsapniałą i zawsze pomocną szefową i takich samych kiloegów z pracy

Gość kiciaaa
juz koniec dziękowania ;) ? taki fajny topik :)

Raz jeszcze dziekuje Bogu, sobie i bliskim za wszystko, tak naprawde widze, ze mam za co :)