Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze raz ja

temperatura w pochwie...

Polecane posty

Gość jeszcze raz ja

powiedzcie mi czy to normalne aby temperaturamierzona w pochwie wynosila np.37.5 lub 2 kreski do przodu lub o tyłu? za 2 dni powinnam dostac okres.

Gość jeszcze raz ja
powiedzcie mi czy kiedy podejrzewacie ze jesteście wciąży to temperatura ( mierzona w pochwie) to ma byćpodwyższona zarówno rano jak i wieczorem czy tez tak moze byc ze rabo jest np 36.8 a juz popołudniu 37,4???????????????????

Gość .......oyw
ja nie wiem

Gość bezimienia
prawda jest taka, że miarodajny wynik daje pomiar rano zaraz po przebudzeniu, więć bierz pod uwagę tylko poranne wyniki! Co nie znaczy, że przy 36,8 nie można być w ciązy. :-)

A bierzesz tabletki anty? Bo jeśli tak to nie ma sensu mierzyć, bo wtedy temp zawsze jest dość wysoka. Jeśli nie bierzesz to teraz jeszcze nic nie wiadomo, bo do dnia miesiączki temp ma prawo być podwyższona i spada zazwyczaj tuż przed miesiączką, chociaż w niektórych przypadkach nawet dzień wcześniej. Podwyższona temp może świadczyć o ciąży w przypadku, gdy utrzymuje się na stałym poziomie jeszcze 2 tyg po terminie miesiączki. A pewny objaw to też nie jest.

Gość jeszcze raz ja
nie biore zadnych tabletek anty