Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustrzana

lustrzana prostownica- the best

Polecane posty

Gość lustrzana

widze tu duzo tematow o prostownicach.. kupilam sobie philipsa ceramiczna z tym zbiorniczkiem na pare.. bardzo fajna.. jednak dlugo sie nagrzewa i jest za gruba.. kilka tg po tym kupilam lustrzana i jest boska.. nagrzewa sie w 30 sekund.. nie niszczy wlosow.. idealnie prostuje.. normalnie bajka:Dpolecam

Gość Paulinka=
ja wlasnie chche sobie kupic prostownice lustrzana! mam ceramiczną kosztowala ponad 100 zl i jest okropna! strasznie niszczy wlosy i z włosów robi sie siano!!! nie polecam

Gość *A*N*E*C*Z*E*K*
Ktos uzywa moze takiem prostownicy lub mial z nia doczynienia?? Prosze o odpowiedz!!!:)

Gość *A*N*E*C*Z*E*K*
No nie wierze ze nikt takiej prostownicy nie posiada:) Bardzo prosze o odpowiedz...To dla mnie naprawde wazne!!!

Gość *A*N*E*C*Z*E*K*
odświeżam:)

Gość *A*N*E*C*Z*E*K*
odświeżam po raz kolejny😠:)

Gość odswiezam

Gość Zawsze się czegos uczepie
Aneczek- skoro nikt nie odpowiada, to znaczy, ze nikt nie ma takowej prostownicy!

Gość *A*N*E*C*Z*E*K*
mozliwe ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc...Odswiazam gdyz mam nadzieje ze ktos sie znajdzie:O

Gość odswiezam

Gość witch23
nie mam takiej prostownicy :( ale prosze daj znac jak juz ja dostaniesz i sprawdzisz :) czekam :)

Gość lustrzanka
a wiec dzis dostalam lustrzana prostownice i jest rewelacyjna jeszcze nigdy nie mialam tak prostych i pieknych wlosow:)polecam:)

Gość JolieOO
a ile taka lustrzna prostownica kosztuje???????

Gość ja mialam lustrzana..
tony&guy i byla do kitu...bardziej niszczyla wlosy niz prostowala, pozbylam sie jej dosc szybko

a ja mam babylissa pro new tech i jestem baaardzo zadowolona, mam trudne włosu , bardzo grube i szorstkie, apo tej prostownicy są mięciutkie i całkiem proste i lejące. jak od fryzjera. nagrzewa się dosłownie w momencie.

Ja tez mam prostownice lustrzana kupiona na allegro za 69 zl + 14 koszt przesylki jest to eurolux el-1529 i jest rewelacyjna...prostuje idealnie a wlosy sa proste az do nastepnego mycia...jeszcze niestety nie mialam stycznosci z deszczem po tej prostownicy ale wszystko przede mna:P:)SZCZERZE POLECAM LUSTRZANA;)

Gość myfreeworld
Do ciemnooka brunetka: Jak do tej pory sprawowała się ta prostownica?

Gość ja też taką kupiłam
kupiłam prostowniece lustrzaną, mimo, że miałam ceramiczną, wydawała mi się super, ale zachęciły mnie wasze opinie o lustrzanej. Kupiłam na allegro eurolux za 55 zł plus 14 przesyłka, i dopiero teraz widzę jaka jest roznica. ceramiczna idzie do lamusa, tak fantastycznej prostownicy nie wiedzialam!!!!