Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zmiany

cwiczenia ze stronki modelingu

Polecane posty

Gość chce zmiany

czesc, mam pytanie do dziewczyn, ktore robily te cwiczenia, badz robia, czy naprawde sa takie skuteczne?? slyszalam duzo dobrych opinii na ich temat, jak dlugo cwiczylyscie i byly efekty?? bardzo mi na tym zalezy, postanowilam od dzisiaj bardziej dbac o siebie, chodzi o cwiczenia i nie tylko, nie jestem gruba, jestem szczupla, ale mimo to mam cellulitis na nogach, male faldki na brzuchu, do tego chcialabym niektore partie ciala delikatnie wyrzezbic no i oczywiscie zadbac o kondycje, szukalam w internecie roznych cwiczen, ale postanowilam, ze bede robic tylko te z tej stronki, dlatego chcialabym wiedziec czy je polecacie i po jakim czasie systematycznego cwiczenia zauwazylyscie efekty? :)

Gość chce zmiany
nikt sie nie wypowie?? :(

Gość katarina7772
podaj linka na tą stronkę :) z góry dzięki

Gość chce zmiany
www.modeling.pl :)

Gość Mandylionona
a ja weszłam na te strone,widziałam ćwiczenia na brzuch i nogi i..uważam,że są bardzo dobre.Ja mam swój własny zestaw ćwiczeń,ćwicze dwa razy w tygodniu po póltora godziny na wszystkie partie mięsni,a efekty pojawiły się już po dwóch tygodniach:)(tylko ja tak ćwicze od 2 lat).Moim zdaniem powinnas ćwiczyć poczatkowo trzy ,lub dwa razy w tygodniu po godzinie,a zauwazysz dość szybko efekty.

Gość chce zmiany
Mandylionona: dzieki! nawet nie wiesz jak mnie pocieszylas:) powiem szczerze, ze mam teraz taki zapal, ze moge cwiczyc nawet te wszystkie cwiczenia codziennie i tak przez jakis czas, az zobacze efekty, a potem z 2 lub 3 razy w tygodniu, zeby efekty utrzymac, ale chyba z tego co wiem to takie cwiczenie codziennie to chyba nie jest zbyt dobre??

Gość Niunia XXX
cwicvze codziennie od 7 lat,uwazam ze kiedy sie zaczyna warto pochodzic zmiesiac na zajecia z instruktorem cos z aerobiku czy sztuk walki-zeby nauczyc sie odpowiedniego wykonywania cwiczen.cwiczenia ze stronki sa ok pamietaj ze trzeba zmieniac co jais czas trening i ze wazne sq cwiczenia kardio,grunt to wytrwalosc,przez pierwsze kilka lat nie zwracalam uwagi na efekty cwiczen w lustrze bo cwiczylam tylko dla przyjemnosci,teraz dostrzegam ze te przez te kilka lat wycwiczylam super cialo ktorego zadna dieta osiagnac sie nie da ,a cellulit czy rozstepy na taki ciele az tak bardzo nie raza gdy ma sie uper ksztaltty.gdybys potzrebowala jaiis rad co do cwiczen chetnie pomoge bo znam sie troszke na tym

Gość Niunia XXX
jesli wczesniej nie cwiczylas to psychicznie od razu juz po kilku treningach poczujesz efekty i ,ale zeby byly ze tak powiem wyrazne i inni taklze je dostrezgli potrzeba przynajmniej 3 miesiecy no chyba ze masz trenere Angeliny Jolie:) albo cwiczysz po 3 godziny dziennie

Gość Mandylionona
Ale ćwiczyć codziennie-jeśli jesteś poczatkująca nie radziłabym,mozna dostac niezłych zakwasów..,myślę,że trzy razy w tygodniu będzie w sam raz.Na brzuchu mozna zauwazyć w krótkim czasie efekty(gdy nie będziesz się objadac wieczorami).Po zakończonym treningu dobrze jest porozciagać wszystkie mięsnie.Tak jak pisze Niunia co jakiś czas trzeba urozmaicać ćwiczenia,możesz np.wprowadzić jakiś dodatkowy sport...z tego co wiem dobrze na cellulitis działa pływanie.Powodzenia:)