Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stawika

kuracje MICHAŁA TOMBAKA

Polecane posty

Gość stawika
odświeżam.........................

Gość stawika
kochani,naprawdę nie ma już nikogo,kto zna temat?????????????????

Gość stawika
i hooooooooooop do góry

Gość stawika
i hooooooooooop do góry

Gość jak mieszkasz w Europie -Basia
Stawika, jak tam wypiłaś juz dzisiaj pierwszą porcję cytryn?

Gość malgosiaaaaa
hej jeste juz po pracy tylko musze cos zjesc i sie umyc i bede dalej cztac ze wczoraj.....ale tu tez bede....pozdrowka Ani i Basi)))))

Gość stawika
WITAM ,kobietki! Miło Was słyszeć,ja jednak dzisiaj na krótko:( Szukam jeszcze inf. o Tombaku,ale to,co mam wystarczyło,bym podjęła decyzję - zaczynam od Nowego Roku,cytrynki zakupię robiąc sprawunki na Sylwestra :o moje kwaśności....Gdybym się nie odezwała do soboty-HAPPY NEW YEAR Basiu,Gosiu. 🌼

Gość ana333
podobno REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość malgosiaaa
a co wy robicie ze was nie ma???? wrocilam z pracy i latam po topikach mam wynik kolonoskopii jest niby ok ale mam zapalenie jelit co ja mam tu zrobic??? przeciez nawet ubezpieczenie tu to kolosalne wydatki, pozdrowka ANIA , BASIA a wy gdzie?????

Gość malgosiaaaa
hej no gdziescie sa???? Basiu kiedy dostane tego Tombaka??a moze nie masz jak mi poslac??/

Gość Basiaaaaaaa
Małgosiu wczoraj i dzisiaj wysłałam do Ciebie maile nie dotarły? Dzisiaj rano paczka została wysłana piorytetem, do środy-czwartku powinna byc u Ciebie :) Jutro napiszę coś więcej, bo dzisiaj jestem padnięta od ciągłego odśnieżania i dalej sypie auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Pozdrawiam dziewczynki dobranoc 😴

Gość Basiaaaaaaaa
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, szampańskiej zabawy, no i duuuużo zdrówka na nastepne lata 🌻 Wracam teraz do kuchni, będę piec ciasto i robić tiramisu. Idziemy z mężem na Sylwestra do znajomych, muszę przyśpieszyć prace, bo nie zdązę sie przerobic na bóstwo :P Odezwe sie juz w przyszłym roku :D

Gość Aaniaanusia
Dzięki za życzenia,też gorąco pozdrawiam 🌼.Ja w tym roku spędzam sylwestra w domu,po raz pierwszy od paru lat....Zebrało nam się z mężem na romantyczne we dwoje....a obok w pokoju będzie córka z koleżanką :) .Cytrynki zakupione i dni ich są policzone,będę zdawać relacje.:D . Jeszcze raz wszystkiego naj....zdrówka,dobrych wyników badań,i samych dobrych dni!!!!Bawcie się szampańsko,i takiego cudnego śnieżku,jak u mnie!

Gość odswieżam

Gość Basiaaaaaaa
Wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU 🌻 No co tam u Was słychać dziewczynki? Jak Ci Aniu te cytrynki służą ;) Małgosiu bardzo dziękuje za zyczenia :) Napisz proszę jak przesyłka do Ciebie dotrze. Co do zimy, to mam dosyc tego cudownego sniegu :P wczoraj cały dzien nie było u nas prądu, jakies kable pourywało. Od piątku przed sylwestrem codzienne rodzinne odśnieżanie całej posesji tak nam dało w kość, że zainwestowaliśmy w profesjonalną odśnieżarkę i teraz już dużo spokojniej patrzę w niebo :) Niech sypie :D:D:D Wracając do Tombaka, to kupiłam sobie samoobsługowy wlewnik do lewatywy :P ale musze Wam powiedzieć, że mimo tego, że stosuje go bardzo sporadycznie, nie mam teraz problemu z wypróznianiem. To na razie, ide teraz do kuchni, trzeba by jakis obiad rodzince zgotować, sama też już jestem głodna. czekam na Wasze wpisy

Gość malgosiaaa
witajcie u mnie troche balagan mam kilka problemow jak pojda to sie odezwe...... Basiu jak dostane to psle maila.... WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROCZKU narazie......