Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi1

nie chce byc z moim bylym w ciązy!!!

Polecane posty

Mam problem. Ostatnio spotkalam sie z moim bylym chlopakiem. Był alkohol no i troche wspomien. Oboje sie zapomielismy no i doszlo do zblizenia. Była w 11 dniu cyklu. Nie kochalismy sie do konca bo ja przerwalam i nie doszło do wytrysku - poprostu oprzytomialam i zrozumialam ze nie chce tego no ale.....teraz strasznie sie boje bo nie chce byc w ciazy.

Gość martynka1231
jesli masz jeszcze czas (od stosunku nie minelo 72 godziny )to lec do lekarza po recepte na postinor...11 dzien cyklu nic nie mowi bo nie wiadomo jakie masz cykle . jesli 28 dniowe to prawdopodobienstwo ciazy bardzo duuuze.

ale mnie zalamalas. ostatnio okres mialam 15 grudnia ( pierwszy dzień) a cykl ostatnio 28 dni wczesniej 26 (roznie zlaezy od nastawiania psychicznego). Juz minelo 72 godzi. bo było to w pierwszy dzień swiat. Pocieszam sie troche tylko tym , ze praktycznie nasz stosunek to tylko jego \"kilka pchniec\" o jego dojsciu nie było mowy. jak bylismy wczesniej razem ponad 3 lata to mialam do niego 100 %zaufanie - kochalismy sie bez zabezpieczenia.

Gość martynka1231
cykle masz raczej krotkie ale miejmy nadzieje ze sie nic nie stalo :) nie pisalas czy bierzesz tabletki czy nie. nie chcialabym straszyc ale moja przyjaciolka nie stosowala zadnych srodkow i w polowie cyklu tez tak 'tylko na chwilke , bez konczenia' kochala sie ze swoim chlopakiem i teraz sa szczesliwymi rodzicami 7 miesiecznego synka. do facetow trzeba miec OGRANICZONE ZAUFANIE w tych sprawach :((((((( i dlatego pewnie wlasnie wymyslono tabletki antykoncepcyjne ;))) mimo wszystko trzymam bardzo kciuki zeby bylo dobrze. obys miala kolejny raz szczescie.zrob sobie test ciazowy dla spokoju ( ja zrobilam pare min temu bo mialam inny problem - z tabletkami) . uwierz mi to naprawde uspokaja....bedziesz miala 99% pewnosci :) pozdrawiam i nie denerwuj sie !!!!!!!!!!!! :)