Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smaluszek

GDZIE MOZNA KUPIC MALE UBRANIA 32 - WARSZAWA ???

Polecane posty

Gość nie ma chyba
szyć na miare.takiego rozm. nie znajdziesz. To jak Ty wyglądasz???

Gość kici kici..
W Smyku :P

Gość Pomocnica Krawca
No wiesz, moja mama też miała identyczny problem w identycznym rozmiarze iiiii.................... I wybrała szycie na miarę zmiejszanie przez znajomego dobrego w klocki krawieckie lub....... IDŻ DO SMYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość heheheee
moze w sklepie dla karłów ???

Gość Niunia XXX
w river island widzialam sporo malutkich rzeczy,ale mega chude laski np w Stanach kupuja ciuchy w rozmiarze 36 i potem wszytsko zwezaja

Gość pisalam Ci juz wcześniej na
innym topiku(bo załozyłas ich chyba kilka)żebyś szukała w markowych sklepach w dużych centrach handlowych. Szukaj w Pimkie, Orsay , Kapp Ahl i innych. W wielu z nich najmniejszy rozmiar to XS(na mnie i to czasami za duże a wcale taki szczupaczek nie jestem!)powodzenia!

Gość szklankaka..
Rany ludzie to jak wy wyglądacie?? nie to ze sie nasmiewam czy cos ale to chyba nalezaloby jakos leczyc?? jeszcze napiszcie ze to przez odchudzanei a sie zalamie.. Kurde dzisiejsza moda jest wbrew naturze.. ciekawe jak taka kobieta w rozmiarze 32 przezyje poród.. :o

Gość ----------
ja tez nosze roz 32, uwazam ze jestem chuda i jem od cholery, ale nie moge przytyc :( waze 45 kilo i mam 155 wzrostu.

Gość -chudzielec-
ja tez nosze roz 32 i uwazam ze jestem chuda. jem od cholery, ale nie moge przytyc :( waze 45 kilo i mam 155 wzrostu.

Gość asasa
i to jest patologia kobieto nie masz sie czym chwalic idz do dietetyka...niech ci ułzoy jaks diete zybys przytyła ty zyjesz jeszcze?

Gość asasa
i to jest patologia kobieto nie masz sie czym chwalic idz do dietetyka...niech ci ułzoy jaks diete zybys przytyła ty zyjesz jeszcze?

Gość Minoga
no to ciekawe jaki rozmiar nosi Kylie Minogue, ktora ma 153 cm wzrostu, a jest bardzo szczupla - max 34, a jakos sie podoba.

Gość Smaluszek
nikt więcej nie wie ?