aishahol 0 Napisano Grudzień 28, 2005 Mam takie pytanie, czy to moze oznaczac, ze jestem w ciazy? Jesli ostatnim razem mialam okres tylko przez 3 dni i to niezbyt obfity, a zazwyczaj mam ok tygodnia i bardzo bofity i bolesny, a ostatnim razem byl taki jakby go nie bylo. Czasami ma tez nudnoscii zawroty glowy oraz bole jajnikow co mi sie wczesniej wogole nie zdarzalo. wczoraj powinnam dostac okres lecz nie dostalam. Prosze napiszcie co o tym sadzicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalllka Napisano Grudzień 28, 2005 moze byc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markotka 0 Napisano Grudzień 28, 2005 Zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martynka1231 Napisano Grudzień 28, 2005 zwroc uwage na piersi czy sie nie powiekszyly, na mocz czy nie jest mniej 'przezroczysty' niz zwykle. a test to koniecznie zrob. powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monton Napisano Grudzień 28, 2005 a moze masz jakies prolemy typu cysta lub cos innego. cysty - a raczej jeden rodzaj hamuja krew miesiączkową - wiem bo mam. zrób test, albo sie przebadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tak Napisano Grudzień 28, 2005 jakbyś pisała o mnie.wymieniłaś wszystkie moje ciążowe objawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach