Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allaejah

pomozcie!!!jak sie czuje i jak wyglada kobieta w pierwszych 3-4 tyg.ciazy??

Polecane posty

Gość allaejah

ja mam wrazenie ze chyba jestem bo czytalam troche o objawach i mam podobne poza tym moj brzuch jest troche dziwny tzn. ja wiem ze w pierwszym miesiacu nic nie widac, na pewno sa wyjatki ale ja bym chcialas sie dowiedziec tak od strony doswiadczenia a nie naukowej.prosze napiszcie jak to wyglada :)

Gość awe
Mnie boly juz po 3 dniach piersi, i po prostu wiedziałam, że jestem w ciąży. Miałam przeczucie, podobno wiele kobiet tak ma, więc może do nich należysz. Poza tym jadłam niebotyczne ilości. To główne bjawy z mojego początku ciązy, poz brakiem miesiączi oczywiście.

Gość allaejah
dziekuje za zainteresowanie ale wlasnie tak kraze po tym internecie i czytam wszystko co jest mozliwe i objawy sie potwierdzaja ale tak jak wspominalam o tych moich negatywnych testach ciazowych to wlasnie wyczytalam ze jak sie zrobi test za wczesnie to moze wlasnie wyjsc negatywny tak jak u mnie ale jeszcze mam miesisaczke chociaz slyszalam ze sa przypadki u niektorych kobiet ze byly w 3 lub 4 miesiacu ciazy a jeszcze mialy okres. nie wiem co mam robic bo z jednej strony bardzo chce miec dziecko i nie wiem czy ja sobie to wymyslam ale objawy sa takie a nie inne :( najlepiej isc do ginekologa ale to chyba jeszcze za wczesnie a poza tym ja mieszkam w londynie i jakos tak dziwnie sie czuje ze swiadomoscia ze miala bym isc tu ze swoimi obawami

Gość zdumiona i wogóle
3-4 tyg ciązy powienien ci bez problemu wyjść test. Mnie bolały piersi brak okresu mdłości szybkie zmęczenie bezsenność podobno miałam okropnie zmęczone oczy. a w dniu spodziewanej miesiączki miałam temp. 37,2 Objawów jest tak duzo jak dużo jest kobiet