Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasta

co myśliccie??

Polecane posty

Gość fasta

idę na sylwka do klubu.. średnia wieku 17 lat... i ja zakładam czarne spodnie szerokie eleganckie i do tego taką bluzeczką z długimi rękawami czarną, z takim w miarę dużym dekoltem.. i właśnie chodzi o buty.. nie założę szpilek, bo po 1) nie należą do wygodnych a parę godzin tańca w szpilkach to byłaby dla mnie katastrofa 2) nie lubię szpilek, bo jakw nich jestem to mój chłopak już wogle jest nizszy ode mnie... więc wolę ich unikać... i teraz zastanawiam się, czy ten strój mój będzie odpowiedni.. i jakie buty... mam jeszcze takie czarne na płaskim obcasie, też eleganckie, ale oną są takie krótkie , więc przy siadaniu byłoby widać skarpetę ( tzn. założę czarne pończoszkowate podkolanówki nie jakiejś grube bawełniane białe skarpety :/) no bo co kozaki mam zakładać... (też na płaskiej podeszwie i też czarne) doradźcie jak będzie dobrze, żebym dobrze wyglądała podczas tego sylwka .. z góry dzięki za uwagi

Gość jezeli juz tak sie chcesz
ubrac - bo jak dla mnie to za skromnie... To ubierz lepiej buciki z czubkiem na np 2 centymetrowy m obcasiku - naprawde sa niewysokie i wtgodne. Chodzi o to moja droga zeby slicznie wygladac - ja tam moglabym na 12 cm wytrzymac gdyby tylko mialo to znaczyc ze wygladam lepiej. Ja bym na Twoim miejscu ubrala spodnie krotsze - takie za kolana tuz. Do tego moze jakas bardziej odkryta bluzeczka no i kozaczki - nawet plaskie - ale wygladaloby to znacznie lepiej - nie rob z siebie zakonnicy!!

Gość taaaaaaa
w taki stroju jak proponuje "jezeli juz tak sie chcesz" to bedzie polowa jak nie wiekszosc dziewczyn, w tym stroju co proponujesz bedziesz wygladac elegancko, a elegancja jest zawsze w modzie, wydaje mi sie ze mozesz zalozyc te czarne na plaskim obcasie, bo w kozakach bedzie Ci za goraco cala noc, a zeby sie dobrze bawic to wygoda jest przeciez najwazniejsza:)

Gość fasta
no bo chyba, że do tej ozdobnej bluzeczki założę krótką kieckę.. albo obcisłe dżinsy... no już sama nie wiem..ale tu znowu problem z butami...