Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka nr 1

Rany julek!!! Co mam teraz zrobic?

Polecane posty

Gość idiotka nr 1

Sprawa jest idiotyczna ale powazna zarazem. Nie bede sie wdawac w szczegoly tylko napisze pokrotce. Lekarz zalecil mi mycie miejsc intymnych szarym mydlem a nie jakimis tam specyfikami. Podczas wieczornej kapieli wzielam szare mydlo lezace na polce ale troche dalej i wcisniete gdzies w kat. Pomyslalam sobie ze nikt tego mydla widocznie nie uzywa i dlatego tam lezy. Podmylam sie tym paskudztwem, zapieklo, zaswedzialo (co tez wzbudzilo moje podejrzenia) ale przezylam. Na drugi dzien czulam okropne pieczenie, nie moglam sie tam dotknac a moja mama zadala mi pytanie dlaczego mydlo sluzace do WYWABIANIA PLAM lezy na wierzchu. Chryste Panie, co ja przezylam!!! W tym miejscu jestem nietykalna, nie wiem co robic, caly srom mam zaczerwieniony. Smaruje sie oliwka dla dzieci ale nie pomaga. Wstydze sie z tym isc do lekarza albo do apteki bo glupio sie przeznac ze podmylam sie wywabiaczem do plam. Moze znacie jakies masci ktore moga mi pomoc. Bardzo prosze!!!

o Boze przeciez to musi strasznie bolec!!!! Moze sudokrem on jest lagodzacy na odparzenia a jak to bedzie dluzej to idz do lekarza albo chociac do apteki nie wiadomo co wtym mydle jest!

ojej po pierwsze co to za lekarz z epoki kamienia łupanego który kaze sie tobie mudlem podmywac? przeciez mydlo niszczy cala flore bakteryjną, wyjaławia do tego sa odpowiednie plyny do higieny intymnej polecane nawet przez instytut matki i dziecka, wystarczy sie rozejrzec w aptece po drugie to ja tobie nie polecam zadnych oliwek, poczekaj az samo sie zagoi, az doprowadzisz sie do normalnego stanu a po trzecie.....czy to czasem nie jakas prowokacja tania? bo az nie chce mi sie wierzyc ze mozna byc tak...lekkomyslnym jak ty

Gość idiotka nr 1
to nie prowokacja. To mydlo wygladalo jak "szare mydlo" i nawet tak samo pachnialo (a raczej smierdzialo). Nawet nie przyszlo mi do glowy ze to moglo byc cos innego. Dziekuje za rady

Gość otóż szare mydło
otóż szare mydło często jest polecane przez ginekologów do mycia miejsc intymnych. Nigdy się nie odważyłam go używać, więc nie wiem jak faktycznie działa, jednak wiem że jest polecane. A Toibe nieszczęsna kobieto, polecam nasiadówkę, czyli wymoczenie w naparze z rumianku, ew w wodzie z nadmanganianem potasu (w aptece kupisz)

Gość otóż szare mydło
a potem posmaruj się alantanem.

Gość fallus
Zanieś "JĄ" do lekarza a nie słuchaj głupich rad. A swoją drogą to Ci współczuję. Cześć Ulu

Gość __---struś pędziwiatr---__
Jesli to prawda, to sorry, ale jestes strasznie glupia... Nie dlatego, ze Ci sie to przydazylo oczywiscie, ale dlatego, ze nie bylas jeszcze u lekarza. Ostatnia rzecza jaka by mnie obchodzila w tym przypadku, to co pomysli o mnie lekarz. Zdrowie jest najwazniejsze. A co do szarego mydla, to nawet wczoraj akurat slyszalam jak polozna zalecala dziewczynie, ktora miala jakies nawracajace stany zapalne, zeby myla sie szarym mydlem i od czasu do czasu przemywala sobie to miejsce naparem z rumianku.

Gość idiotka nr 1
juz sama nie wiem co robic. Dzis czuje sie znacznie lepiej, zaczerwienienie zeszlo i to miejsce nie jest az tak wrazliwe na dotyk. Mysle ze wracam powoli do siebie i obejdzie sie bez interwencji lekarza. Kupie jeszcze ziola vagosan i bede sie nimi podmywala przez jakis czas. Spytam ewentualnie farmaceute co on o tym mysli i wtedy zdecyduje co zrobic. Dzieki!

Wiesz co, chciałabym Cię pocieszyć, że nie tylko Ty popełniłaś taką pomyłkę. Otóż moja kumpela wypiła... bielinkę! Bielinka była przelana do butelki po Coli. O dziwo, i na szczęście nic jej się nie stało, chociaż tydzień spędziła w szpitalu na obserwacji. Wypadki chodzą po ludziach! Powodzenia!

Gość marikaa32
czosnek to naturalny antybiotyk, wez ząbek czosnku i przeciągnij przez niego nitke- ma wyglądać jak tampon- i załóż jak tampon do pochwy, na pewno pomoże, powodzenia!!!

Gość idiotka nr 1
musialam sie na poczatku zle wyrazic. Nie podmylam sie tym mydlem gdzies bardzo gleboko, tylko z wierzchu. Zaczerwienione mialam wargi sromowe mniejsze ale z pochwa mam wszystko ok:) Czosnek raczej zbyteczny. Pozdrawiam

Gość marikaa32
ale czosnek będąc w pochwie uwolni swoje soki i pomoże całości -wargom też:-))

Gość idiotka nr 1
czosnek w pochwie:O Chyba sie nie przekonam. Ale dziekuje za rade!

Gość szare mydło
to chyba zaleca facet lekarz, co nie ma cipki. Spróbowałam raz i dziękuję bardzo, ohyda, piekło mnie. Jest o wiele za ostre. Przy tym to mydło śmierdzi!

Gość nfkjg
a poszłaś po tym do lekarza ? jak się teraz czujesz ? odpisz pozdrawiam (-:

Tylko nie wkładaj czosnku , to idiotyzm, po co, żeby wyżarł śluzówkę i nie myj się nigdy mydłem, lepiej ciepłą wodą. Masz podrażnienie, musisz przeczekać, może tantum rosa pomoże zewnętrznie, ponoć działa przeciwbólowo.

Gość idiotka nr 1
witam ponownie! Na szczescie juz wszystko w porzadku. Kupilam ziola vagosan i to chyba one mi bardzo pomogly. Na szczescie obylo sie bez wizyty u lekarza. Limit idiotyzmu mam nadzieje juz wyczerpalam:o Pozdrawiam!!!

Gość biolog
czosnek dopochwowo?! wiekszego kretynizmu nie slyszalam. jesli chcesz wytluc sobie przyjazne Lactobacillusy i zlapac grzybice, to prsze bardzo. Dopochwowo antybiotykow nie potrzebujesz, bo masz sluzowke poparzona chemicznie. wystarczy kilkudniowe przemywanie ziolami lub kwasem bornym (lagodny, nie piecze) - do kupienia w aptece. jak nie pomoze to marsz do lekarza

Gość bardzoooo
wypadki chodzą po ludziach,dobrze ,że tak to sie skończyło:) moja mama niedawno będąc u mnie podtarła się chusteczkami domestosa ,bo pomyliły jej się z mokrymi chusteczkami dla dzieci. na dodatek najpierw wytarła tym siusiaka mojemu synkowi... dobrze ,że ją zaczęło piec i sie skapowała ,że coś jest nie tak:)

Gość znajoma
biolog ty musisz być jakimś lekarzem

Gość znajoma
biolog ty musisz być jakimś lekarzem

Gość znajoma
clotrimazolum krem sobie kup niedrogi klka złotych kosztuje złagodzi pieczenie bez recepty w aptece

Gość tak tak tak tak
sudocrem lub maści dla niemowlaków