Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monaaaa

Ja, on i jego była. Jakie jest wasze zdanie?

Polecane posty

Obiecałam że napiszę czy przeszedł pomysł z kartką Noworoczną...odrzucił tą propozycję...ale przmyslał sobie wszystko i stwierdził że najlpiej będzie jak nie odpiszę nic :).... Kamień spadł mi z serca:) Dziękuję wszytskim za udział w dyskusji :) Pozdrawiam monaaaa:)

:) to dobrze;) a na Nowy rok życze Wam szczęścia już bez jego byłej:):) pozdrawiam

Gość Alicjanka
Aneczqa, ja u swojego tez w portfelu znalazłam zdjecie byłej i tłumaczył sie tak jak Twoj, ze zapomniał o nim. Nie wierze w to, ale dawno było. Wciaz jestesmy razem

Alicjanka ja tez ze swoim jestem nadal i jest super;) dam mu swoje i niech moje nosi:) ps. nie wierze, że przez 3 lata nie zaglądało się do portfela i zdjęcia nie wyjęło byłej:) pzdr;)

do aneczqa Ja Tobie również składam dużo szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku...aby Twoj związek cały czas kwitł...i wszystkeigo co najlepsze:) PS. Podaruj mu to zdjęcie:) takei do portfela:) Pozdrawiam:)

podaruję mu;) jutro przeszukam swoje fotki i dam mu w Sylwestra by mnie nosił cały czas przy sobie;)

Gość ja tam
zgadzam sie z monaaa - tez bylabym zazdrosna - gdy byla mojego obecnego chlopaka pisala do niego co jakis czas - tyle tylko ze teksty w stylu kocham cie nadal, wroc do mnie, wiem ze mnie kochasz:/ - to kazalam mu zadzwonic do niej przy mnie i raz na zawsze to skonczyc. Nieb ylo to proste.... Alee w koncu sie odczepila... Bolalo mnie to,ze kiedy ona w smsach mu wmawiala ze nadal ja kocha i pytala czemu z nia nie jest to odpowiadal ze go oszukala itp-dlatego do niej nie wroci... Szkoda ze nie napisal jej ze teraz mnie kocha... O mnie nawet nie wspominal... Znaczy wiedziala ze jest ze mna, ale... w tych esach to tak o mnie jakby zapomnial. Niep odobalo mi sie to... No niewazne-teraz jest okey:/

Moj chlopak tez nie chce mowic bylej ze teraz jest z kims innym bo jak on twierdzi... dla niej to nie ma znaczenia..ze ona jak chce osiagnac cel to nic nie jest dla niej przeszkoda nawet gdyby on mial zone i gromadke dzieci. Ciesze sie jednak ze zrezygnowal z odpisywania jej:) Pozdrawiam mona

hej:) wczoraj byłam tak zalatana że zapomniałam:) ale zdjęcie czeka i dziś wieczorem mu dam, bo teraz pojechał do rodzinki:) Sylwester udany??:) pozdrawiam:)

do aneczqa Jak najbardziej udany..ale szybko minela noc:) teraz dalsze oczekiwania na nastepnego Sylwestra:)

u mnie też bardzo udany:) mam nadzieję, ze następnego spędzimy na wyjeździe, np w górach, bo w tym roku kasy nie było:(

Gość Uważam że
twój facet nie powinien jej odpisywać, to moze być odczytane jako próba kontaktu ... Jak jej nie odpisze to ona bedzie wiedziała, że KONIEC u niego znaczy KONIEC. ps NIE CZYTAłAM INNYCH WYPOWIEDZI.

Gość Nieeeeeeeee nie powinien
odpisywac jej, po co siedziec w przeszłości. Poza tym uważam, że to by było wobec ciebie niewporządku :-D

Gość uważam że powinien
napisać. a wszystkie wpisy ktore czytałam są przepełnione strachem o zostawienie autorki. to będzie świadczyło o jego kulturze osobistej. życzenia nie są niczym złym i w brew obawom są jej świadectwem.

do monaa--> dałam mu dziś swoją fotkę:) od razu wsadził do portfela:) pozdrawiam:)

do aneczqa I teraz mozesz juz byc spokojna ze od tej pory bedzie nosil tylko Twoje zdjecie w portfelu:) On na pewno tez jest zadowolony ze mzoe powpatrywac w twoje zdjecie kiedy tylko zapragnie:) Pozdrawiam

do aneczqa I teraz mozesz juz byc spokojna ze od tej pory bedzie nosil tylko Twoje zdjecie w portfelu:) On na pewno tez jest zadowolony ze mzoe powpatrywac w twoje zdjecie kiedy tylko zapragnie:) Pozdrawiam :)

Gość ale naiwniaczki
:D