Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddddzzziiaa

alkohol i tabletki

Polecane posty

Gość maddddzzziiaa

hej chcialabym wiedziec czy picie alkoholu i w tym samym czasie zazywanie tabletek anty moze sprawic ze beda one slabsze i nie w pelni beda zabezpieczac.

Odstęp między zażyciem tabletki a spożywaniem alkoholu powienien wynieść 3-4 godziny. Lepiej nie pić od razu i nie popijać tabletki alkoholem.

mogłaś poszukać tego topiku, już jest na ten temat kilka. ja nawet popijam pigułki piwem :) ważne tylko, żeby nie przedobrzyć i nie zwymiotowac po piciu. nie traca działania, zreszta napisane jest wszystko w ulotce

Gość maddddzzziiaa
no wlasnie w ulotce nic nei pisze a zastanawialam sie nad tym bo lepeij byc pewnym niz pozniej wiadomo myslec czy czasami nie jest sie w ciazy:)

Gość aska 86
ej wiem na sobie pilam alkohol po 5 minutkach wzielam tabletke i znowu zaczelam pic!!!Alkohol nie ma zadnego wplywu na tabletki!!! zagrozenie stanowia wymioty!!!! jesli zwymiotujesz w ciagu 3 godzin od zaycia jest ryzyko ze tabletka nie zdazyla sie wchlonac!!!!a taksamo inne uzywki :-)nie stanowia zagrozenia !!

Pytałam ginekologa o wpływ alkoholu na pigułi i powiedział, ze nie ma zadnego... Zagrozeniem moga byc wymioty

Gość zgadza sie.......
ja tez wielokrotnie popijalam tabletke alkoholem i w ciaze nie zaszlam. Alez to paskudnie brzmi "popijalam tabletke alkoholem"

Gość julita23
Ja też piję alkohol i w ciąże jeszcze nie zaszłam.