Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzęska

jak sie przykleja sztuczne rzęsy????

Polecane posty

Gość rzęska

sorry za proste pytanie, ale mam zamiar zrobić sobie na Sylwka fajniutkie firaneczki. Kupiłam kępki rzęs, ale nie wiem, czy przyklejam je doswoich rzes czy na powieke jakos? help help help ;)

Gość łooo mamo
tragedia te sztuczne rzeski... i sztuczne laleczki :0

Gość do rzęski
daj spokój, jeszcze ci poodpadają. Już byłam świadkiem takiej sytuacji - ŻENADA po prostu

Gość rzęska
buuuuu ale ja kupiłam profesjonalne, podobno trzymają się do 2 tygodni

Gość Lala mi do
Sluchajcie, slyszalam ze kosmetyczka przykleja sztuczne rzesy, ktore trzymaja sie przez pare dni/tygodni. Slyszal ktos o takim "zabiegu"?

Gość łooo mamooooo
przeciez to wyglada tak nienaturalnie...:O dla mnie porażka...

Gość rzęska
do łoo maatko przeciez nie napisałam,że bede używała codziennie tylko na sylwestra

Gość łooo mamooooo
na sylwestra to juz mozna wygladac nienaturalnie??? no chyba ze tak...

Gość rzęska
do łoooo maaaaatko wiesz, to zależy jak i ile się tych kępek przyklei. Można wyglądać ładnie, albo beznadziejnie. Dlatego pytam jak je nakleić. Ja chcę zrobić sobie takie kocie oko i w kącikach przykleić. Myślę,że się nie zrozumiemy w tej kwestii

Gość łooo mamooooo
oki:) wiec zycze pwodzenia i naprawde ładnego efektu koncowego...

Gość rzęska
dziękuję, ale nikt jeszcze nie powiedział mi jak to zrobić :(

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm
a gdzie kupilas te prosesjonalne i za ile? i jak mamy ci napisac jak sie przykleja ??? smarujesz klejem i przyklejasz...

Gość rzęska
tak,ale przyklejam na swoje rzęsy, czy pomiędzy nimi? A kupiłam je w Manhattanie w Gdańsku, firma bi-kor

Gość rzęska
aha, zapłaciłam 75zł

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm
miedzy swoimi

Gość rzęska
i będą się trzymać na tej końcóweczce?

Gość taka ja
odpowiedzcie proszę na to pytanie!! na sylwestra ze znajomymi postanowiliśmy że się przebieramy:) ja będe diablicą i właśnie pasują mi takie wyglądające sztucznie sztuczne rzęsy :P a nie wiem jak je przykleić...

Gość rzęska
dla Ciebie to chyba bardziej te na pasku się przydadzą, wyglądają naprawdę sztucznie. Co do przyklejania to się nie wypowiadam ;)

klejem z reguły sie przykleja.... tylko nie cyjanopanem! moja znajoma przykleiła sobie kiedyś swój złamany paznokieć minutką... :?

Gość sssssssssss
pytanie było jak a nie czym p)

Gość rzęska
uwaga, małe sprostowanie dla dziewczyny, która pytała o firmę Na opakowaniu jest napisane EVERLASH, to jest chyba nazwa firmy Kupiłam je w sklepie, gdzie kupuję zawsze cienie bi-kor, stąd się zasugerowałam marką

Gość hej...............
ja w zeszłym roku jak szłam na bal karnawałowy przyklejałam sztuczne rzęsy. Co prawda były one nie w kępkach tylko w całości, ale koleżanka przyklejała mi je na powiece tuż przy linii rzęs. Moje sztuczne rzęsy kosztowały ok 10 zł i wytrzymały całą impreze, także nie martw się że odpadną. A co do przyklejania to słyszałam,że można sobie też pomóc zalotką. Aha i zwróć uwage czy masz czarny klej, bo biały może troche być widać. Pozdrawiam papa

Gość karola999999
hejka ja mam pytanko kupilam firaneczki za 13 zl chcialabym wyskoczyc w nich na impreze ale trzeba je troszke przyciac bo sa za dlugie czy ktos wie czy beda sie trzymac i jak to zrobic zeby fajnie wygladalo??dziekuje z gory

Gość rzesiasta
z "kepkami" to nie wiem..;ale "firanczki" przylepia sie nad swoimi rzesami takim bialym gumowym kljem, ktory latwo zamalowac w razie czego eye linerem ' ktory trzeba miec w razie czego w torebce gdyby zdazyl sie "wypadek" i nie daloby sie resztek kleju po rzesach (gdyby npodpadly) latwo zmyc efekt uwazam jest zajebisty ale TYLKO na wieksze wyjscia

Gość klaudia9275
Mam problem za tydzien mam wesele i chciałm wczesniej sprobować przykleić rzesy,ale nie mogę sobie poradzić.To Sa Firaneczki i kosztowały 10zł klej jest koloru białego mam kupić inny nie ten co był razem z rzesam pomoc!!!!!!!!!!!11

Gość paulina.=*
Cześć mam wielki kłopot.!! Nie wiem jak i na co przykleja się sztuczne rzęsy.! Powiedzcie mi na jaki klej przykleja sie sztuczne rzęsy.!! :( Tzn.wiem jak sie je przykleja ale nie wiem na co...słyszałam że na klej ale nie wiem na jaki bo chyba nie na kropelke.:P

Gość paulina.=*
Wiecie co ja do tych sztucznych rzęs tak za bardzo nie jestem przekonana bo moja koleżanka zrobiła sobie nie chcący wyrwała sobie rzęsy z kącika oka. Czy tak robi się zawsze czy to była jej wina? Proszę pomóżcie !

Gość LusSsy
mama pytanie ile sie trzymają takie rzesy (kepki) i czy można je sciagnać samemu? dodam że potrzebuje ich tylko an jeden wieczór

Gość kasika12
w środę jest dyskoteka i chciałam nakleić sobie sztuczne rzęsy ale niewiem jak;( na jaki klej????? mam mało czasu... zostały 2 dni:(:)