Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kołczasty

Ku przestrodze dla mężczyzn!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kołczasty

nigdy nie chciałem dzieci ale moja kobieta się uprała- zapewniała mnie na 100% ze seks będzi etaki sam i wogóle.... Powiedzialem OK ale... jej pochwa tak się poszerzyła ze musiałem znaleźć ciaśniejszą....ją kocham i nie zostawie jej z tym co rozbiło nasze szczęście.... z niszczycielem związku...kocham ją i przykro mi ze juz nigdy nie dam jej rozkoszy ani ona mnie orgazmu.....

Gość Jaśko
szczera prawda - my faceci zawsze ulegniemy szatanowi, pokusie - kobieta tak prosi - w sumie co nam zależy - to jej problem- ona się męczyz brzuchem, ona cierpi, ją potną ale potem to my dostajemy największą karę - wiadro

Kołczasty... \"musiałem znaleźć ciaśniejszą\" to najbardziej debilne uzasadnienie zdrady jakie słyszałam w życiu :O Żal mi Ciebie, a twojej małżonki jeszcze bardziej... 😠

tez jestem po porodzie i wiesz jakos moj maz nigdy nie narzeka na brak orgazmu, jest nam ze soba tak samo dobrze jak przed zajsciem w ciaze

Gość Jaśko
no dziecko czylio niszczyciel związku co najśmieszniejsze żyje wśród nas.

Gość do brednie Jaśko
tak tak - ja tez tak mówie zonie - kochanie jest super, ok itp podczas gdy czuje się jakbym pakował wiadro...twój mąż tez takie ściemy ci wciska - tak robią wszysyc moi kumple - i żonki naiwnie myślą ze są OK.......... Wbijcie sobie do głowy po porodzie ani jedna z was nie jest juz tak atrakcyjna dla nas jak przed

Gość tyska
do brednie jasko...chlopie jakie wypisujesz glupoty!! nie dla kazdego faceta po porodzie kobieta jest juz nie atrakcyjna..widocznie jest tak dla Ciebie i Twoich kumpli.

Gość oj nie moge
to moze nie trzeba oszuk8iwac ziony tylko prawde powiedziec pocwiczyla by odpowiednie miesnie i po krzyku :P albo jak tak sie nie da to moze operacja zwezenia pochwy wtedy napewno bedzie ok a za dodatkowa oplata nawet ponownie dziewice miec mozecie :P

Gość Jaśko
przeciez wiecie doskonale ze wszyscy jestesmy tacy sami moja droga :-)

Gość Jaśko
szkoda mi cię brednie - ale zyj sobie w tej wymyślonej rzeczywistości i bądź szczęśliwa chociaz każdy facet i tak wie o co chodzi. powodzenia i jak najpóźniejszego rozwodu.

Gość tyska
Osobiscie się nie zgadzam że wszyscy mężczyżni są tacy sami.

Gość Jaśko
im bardziej się śmiejesz tym bardziej ja utwierdam się w przekonaniu jak wilekie zakłamanie panuje w twoim małżenstwie a tak poza tym to kobiety są autorkami słó - wszyscy meżczyźni są tacy sami - zdecydujcie się idioteczki

Gość ale z ciebie ........
pewno masz malego . teraz znalazles sobie dobra wymowke ze ci w zyciu zle

Gość Jaśko
przypominam ze seks był zajebisty przed "przyjściem wielkiego łba" - mój penis się nie zmienił więc co się stało? poszerzyła się

do zakompleksionych facetów na tym temacie: ZRÓBCIE SOBIE LEPIEJ OPERACJE NA POWIĘKSZENIE PENISÓW BO TAKIMI MAŁYMI PALUSZKAMI OD RĘKI TO MOŻECIE SOBIE TYLKO W NOSIE PODŁUBAĆ!!! Współczucia dla żon i dzieci, oby znaleźli sobie nowych tatusiów z głową na karku a nie pomiędzy nogami !!!

wiadomo ze bez odpowiednich cwiczen pochwa bedzie szeroka, widzisz mi zalezy na tym zeby moje zycie intymne bylo super wiec cwicze i moj maz nie narzeka :-)

Gość Jaśko
no ale większości z was ise ćwiczyć nie chce i jestescie szerokie ------dzięki za przyznanie się - - jestes mądra brednie do kobitka 82 - jakbyś zobaczyła mojego penisa to by ci gały wyszły - wciskałbym ci go z 5 minut aż by cię rozrywało

Gość o jak dobrze
że meżczyźni jednak nie są tacy sami.ja jestem przykładem.ja pieprzę skąd tacy faceci sie biorą powinienes się cieszyc dzieckiem a nie ubolewać że żona ma większy"otwór"

Gość Jaśko
a czym tu się cieszyć - to tak jak ty byś się cieszył kochankiem żony bo rozjebała wasze szczęście IDIOTA I CHYA GEJ HAHAHAHAH

Gość coz
nie lekcewazylabym problemu... Mysle jednak, ze przeciez nie tylko sex jest wazny w zyciu, a wy drodzy panowie sprowadzacie go jedynie do "dziurki". Smutne to :(

wez pod uwage to ze ty tez byles dzieckiem, i rodzice cie zapewne kochali i dali wszystko co mogli ci dac, to dlaczego ty masz do tego inne podejscie???

Gość Seksowna
Kolczasty - po prostu twój bolek jest za cienki ;)

Gość alicante
jaśko uświadamiając swoje dzieci nie zapomnij powiedzieć córce, że w zasadzie to ona ma wiadro a nie cipkę i że mąż będzie ją zdradzał i ma się z tym pogodzić, a ty sam namawiaj zięcia do zdradzania twojej córy zaraz po urodzeniu dziecka i walnij ją w twarz jak przyjdzie ci się wypłakać że mąż jej znalazł sobie kochankę a syna naucz takiego jak ty masz antyszacnku dla kobiet - mam nadzieję że zajedzie ci w mordę aż klaśnie

Gość bleeeh
Co wy z tymi pochwami??? Zupełnie jakby to było najważniejsze w życiu. Takiego ograniczenia, płytkości i braku szacunku już dawno nie widziałam..... A temat zaczyna być nudny - co chwila wraca jak bumerang. Weźcie coś ciekawszego na tapetę...

Gość allaejah
koles co ty jestes jakis wybryk natury, inna planeta czy co?? jezeli masz takie pretensje do swojej kobiety ze cie oklamala to sie zastanow nad soba, sam sie posluchales i zgodziles na to a jak zawsze niesie to za soba pewne konsekwencje. a ten tekst- kocham ja i ze ci przykro -rzeczywiscie pasuje do tekstu -musialem znalesc ciasniejsza- a kto ci kazal znalesc sam masz koles problem ze soba i powinienes sie leczyc a jezeli sie tak wypowiadasz to moim zdaniem ty masz za malego jak nie mozesz sprawic kobiecie przyjemnosci i szukasz coraz to ciasniejszej najlepiej wez sobie lejek i ta druga strona jest ciasna ...ULZYJ SOBIE hehehehe....idiota!!!!!!!!!!!!