Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomenka

pomen

Polecane posty

Gość pomenka

dzisiaj w nocy wpadlismy z chłopakiem. Na poczatku chcialo nam sie smiac, potem przyszedł strach, obawa, a teraz jest smutek. dzisij po poludniu bylismy juz razem z chlopakeim u ginekologa i on przepisal tabletki "po". zarezylam juz jedna za pare godzin przyjdzie juz czas na druga. ale samopoczucie moje ejst fatalne. tak jakos zdalam sobie sprawe ze zabijam własne dziecko, ale nie mam innego wyjscia. tak strasznie mi smutno i ciezko.moze ktoras z was miala podobny problem. bardzo was prosze o wsparcie :(

Gość pomysl sobie ze tego
dziecka wcale by moglo nie byc, to ze sie spuscil do srodka wcale jeszcze nei oznacza ze trzeba zajsc w ciaze , przeciez tyle kobiet usiluje miesiacami i im sie nie udaje :) potraktuj to jak epizod ktory wcale niekoniczeni musi cos znaczyc

Gość pomenka
ale ja bylam w ciąży, lekarz przy badaniu to stwierdził

Gość niania frania
przeczytaj ulotke tam jest opis dzialania tabletki i napewno pisze ze nie jest srodkiem wczesnoporponnym! Dziewczyny jezeli uprawiacie seks to zadbajcie troche o swoja wiedze na ten temat bo szkoda nerwow! Zal by bylo jak bys przez reszte zycia przezywala ze usunelas ciaze a to wcale nie prawda!

Gość wiele osób
ale bzdura :O ciążę lekarz może stwierdzić chyba najwcześniej po tygodniu od zapłodnienia

Gość niania frania
jak to bylas w nocy byla wpadka a lekarz nastepnego dnia stwierdzil ciaze?? i jakie tabletki ci przepisal??

Gość pomysl sobie ze tego
buahahah a juz sie dalam nabrac na ta prowokacje :D

Gość pomenka
lekarz wypowiedział sie tak : no faktycznie wpadliscie, wiec odrazu mi sie to nasunelo, ale dziekuje za informacie jejku odrazu mi troche ulzylo, jednak warto sie doksztalcac

Gość pomenka
to nie ejst zadna prowokacja!!!!!!!!!!! wiem ze tak niektorzy robia :( tabletki te nazywaja sie: postinor-duo

Gość niania frania
nie ma mozliwosci aby lekarz tak szybko to sprawdzil dopiero p[o uplywie tygodnia a czasami nawet wiecej i to dzieki USG dopochwowemu nie inaczej! Zreszto piszesz ze 2 tabletki czyli postinor on nie jest wczesnoporonny! Tabletki wczesnoporonne sa w polsce zakazane wiec zaden lekarz na recepte ich ci nie przypisze! ps. zmien lekarza twoj to jakis konowal nawet nie wytlumaczyl co i jak :(

Gość niania frania
Oddam się analnie za paczkę draży kokosowych z Biedronki :classic_cool:

Gość niania frania
dzieki wole mleczne draze i tylko z tesco :P

Gość pomenka
niania frania, chyba masz racje kiepski lekarz :/ w sumie to byl amoja pierwsza wizyta u ginekologa, wiec... a przy okazji przepisla mi tabletki anty o nazwie: minisiston moze macie jakies zdanie wyrobione na ich temat??

Gość niania frania
Kto się pode mnie podszywa?? 😠 Tylko kokosowe! Za kokosowe z Biedronki mogę obciągnać wszystkim dróżnikom na trasie pociągu Przemyśl - Szczecin.