Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N.O.D.I. 19

Chce przedłużyc kolor po farbowaniu-doradźcie

Polecane posty

Gość N.O.D.I. 19

Mam z tym okropnym problem, farbuje włosy na ciemno ale juz po 2 tyg farba sie powoli zmywa. Macie na to jakiś swój sposób? Jakiś preparat,maseczki? cokolwiek help

obawiam sie ze nic na to nie poradzisz :D to chyba zalezy od rodzaju wlosow ja mialam tak samo bo teraz mam bajelaz wiec nie mam tego problemu ale jak kiedys farbowalam sobie wloski na ciemne kolory to po 2 myciach juz mialam wyblakle mimo, ze uzywalam tych ponoc \"najlepszych\" farb dostepnych na rynku :)

Gość N.O.D.I. 19
wiesz co ja zauważyłam ze mi sie tak zrobiło po trwałej.A czy jak sie farbuje włosy henną to jest inaczej?

aaa no jak robilas trwala to nie ma sie co dziiwic :D widocznie to wina tego plynu, ktorego uzywa sie w trakcie robienia trwalej z tą henną to nie wiem jak jest bo ja uzylam jej ok 2 razy ale to bylo jakies 8 lat temu wiec nie bardzo pamietam :D ale z ego co mi sie przypomnialo to ta henna nie jest zadną rewelacja chyba ze teraz jakies lepsze robia

płucz włosy w occie albo wodą z sokiem z cytryny -zakwaszają włos i zamykają łuski włosa..dzięki temu farba nie wypłukuje sie tak łatwo

Gość N.O.D.I. 19
dzieki :* spóbuje tego sposobu

Gość No tak ale
cytryna rozjaśnia a ona farbuje na ciemno! Ja farbuje henna, nie niszczy wlosow jest idealna a farbuje co miesiac - kolor sie zmywa bo ja uzywam balsam koloryzujacy Venita - jeszcze nie znalazlam takiej henny co kolor by sie nie zmywal. Henna ma to do siebie ze przyciemnia ciemne wlosy albo rozjaśnia jasne, po prostu podkresla naturalny kolor. A do tego można uzywac kosmetykow z tej seri szampon utrzymujacy dluzej kolor wlosow odzywka. Ja mam i jestem bardzo zadowolona. Poszukaj w necie - kosmetyki nie droższe niz 10 zl a jakie skuteczne, sama henna 5 zl. Ja mam brazowe i farbuje brazowa henna z tym ze trzymam prawie godzine i kolor jest bardzi intensywny:)

Gość N.O.D.I. 19
bardzo mnie to zainteresowało, zwłaszcza to,że nie niszczy włosów....

ja również jestem zainteresowana henną - od lat rozjaśniam włosy farbami i czy naprawdę henna jest dużo łagodniejsza niż farby ???? i ja to wygląda - czy ma konsystencje tak jak farba ??? i czy z zestawie są jakieś odżywki i jaką hennę z jakiej firmy polecasz i czy po hennie też są odrosty tak jak po farbie ????

Gość N.O.D.I. 19
up Kto sie zna na hennie?