Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczaaaarowana

ROZCZAROWANA W JEDNEJ SPRAWIE PODKŁADEM CITY MATT

Polecane posty

Gość rozczaaaarowana

Cholerka, tyle czytałam pozytywnym opini az postanowiłam zakupic go, a nie jak dotychczas Manhattan matujący. Moze i faktycznie podkład matuje ale nic a nic nie KRYJE!!!!!! Dosłownie szok!!!! Myslałam ze matujacy to chyba normalne ze musi kryć, przciez cera tłusta najczesniej ma pryszcze, wągry i przebarwienia.... i to wszystko jest własnie widac na mojej twarzy po zastosowaniu tego podkładu :O:O:O

Gość czarna_kawa
właśnie szukam kryjącego - o jakim manhattanie piszesz?? taki w brązowej tubie??

Gość Mandylionona
a bo ten podkład city matt jest bardzo lekki!!!,przynajmniej nie widać "tapety"na twarzy i raczej nie matuje,mam tłuustą cere a świecę sie juz po godzinie!,podkład ten ukryje mniejsze przebarwienia,zaskórniki itp.,ale z takim gorszym trądzikiem sobie nie poradzi.Najlepszy jest chyba dla pań o lekko tłustawej cerze z niewielkimi przebarwieniami.

zgadza sie, city matt nie kryje jakichs ogromnych przebarwien... w tym celu swietnie sie sprawdza Dermacol, kosztuje grosze, a mozna nim zrobic taką maskę, ze zadnego najwiekszego nawet przyszcza nie bedzie widac :-D a ma bardzo fajne kolorki, chyba 8. Wpisz w wyszukiwarkę \"dermacol\" i przeczytaj co ludzie o nim piszą. pozdrawiam

Gość Ti
dość dobrze kryje puder w kamieniu Manhattan z serii antybakteryjnej.Mam duże problemy z cerą ( trądziki itp.) jestem wierna temu podrowi już 3 lata. Używam odcienia natural 77.Próbowałam zmian, ale żaden puder nie dawał tego efektu co manhattan i zawsze do niego wracam.