Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Princessa25

Operacje plastyczne

Polecane posty

Szukam osob ktore przeszly opeacje nosa (przegroda,plastyka) i biustu w celu wymiany doswiadczen. Ja niedlugo bede miala operacje i bardzo sie boje, jest jeszcze taka osoba? Pozdrawiam

Gość żle trafiłeś widocznie
dziewczyno ciesz się z tego co masz nieraz oglądamw tv o operacjach plastycznych i nie powiem niektóre się udają ale nie wiem jak sie nie boisz powikłan.poza tym nie wierzyłabym polskim chirurgom.

Bylam na konsultacji u najlepszego chirurga w Polsce, ale chodzi o to ze i tak sie boje, bolu i efektu, czy nie bedzie gorzej niz bylo :))

Gość kto to taki
ten najlepszy chirurg w Polsce ? Czy najlepiej nosy operuje ?

Gość Danta
Zrobiłam operację nosa,przegrodę także.Do kogo ty się zapisałaś ?

Gość pysia misia
a kto to jest najlepszy chirurg w Polsce? :)

Gość jeden z chirurgow
tak wlasnie mowi o sobie :D widzialam jego spartaczone nosy,ale jak sie zglosisz do niego to ci powie ze jest najlepszy w Polsce od nosow :D :D tylko nie dodal,ze jest najlepszy w ich partaczeniu:D

Gość jestem po
jestem po operacji biustu. Jak narazie wszystko jest ok. Po operacji jakiś miesiąc trochę bolało. W sumie silnego (ale do wytrzymania) bólu było raptem kilka dni - zaraz po zabiegu. Jestem bardzo zadowolona z efektów i nie żałuję ani troszkę. Pozzdrawiam.

Gość czy ktoś robił operację nosa
ale tylko sam czubek(skrócenie) w Warszawie lub okolicach i mógłby polecić lekarza? Nie stać mnie,żeby potem robić 2 operację po jakimś partaczu :( Ile to mneij więcej kosztuje? Słyszłam,że samo skrócenie nosa kosztuje od 4,5 tys w wzwyż :(

Gość krakrakra
no operacja nosa od 4 tys. w zwyż niestety :( Sama sie przymierzam.. może juz w te wakacje- tylko ze ja chce usunąć garba (niewielkiego) i skrocic lekko czubek i tez sie boje. Ja zrobie operacje albo we Wroclawiu albo w Polanicy

Gość fajna laska25
powiekszanie piersi :o przykre :o najlepsze jest to ,ze trzeba je wymieniac co kilka lat :o a niech Ci cos zjebie-duzo sie o tym słyszy :o

Gość jestem po
FAJNA LASKA25 Ślepemu choćbym opisywała kolory najpiękniej jak potrafię .... i tak ich nie zobaczy. Dla mnie operacja jaką przeszłam nie jest PRZYKRA! wręcz przeciwnie - spowodowała, że czuję się SZCZĘŚLIWA. Wymiana? to jesteś dziewczynko sto lat za murzynami - mam dożywotnią gwarancję na implanty, poza tym (pewnie tego zanim napisałam swój kąśliwy post nie zdążyłaś wymyśleć) zanim zrobiłam operację przedyskutowałam wszystko z Profesorem, który mnie miał operaować. Się "zjebie"? jakoś do tej pory wyobraź sobie się nie "zjebało" to o czym się słyszy dotyczy starszego typu impantów. Nawet gdyby się "zjebało" (wolę jednak kulturalniejsze określenie - zepsuło) to wymianę mam gratis. Więc? ciesz się mała,że nie musisz borykać się z problemem z jakim ja się borykałam......co do przykrości - to mogę tylko powiedzieć tyle, że mnie również jest bardzo przykro, że nie potrafisz się postawić w sytuacji osób mnie podobnych ......znasz przysłowie? "nie śmiej się dziadku.....?" Zastanów się dziweczyno zanim następnym razem napiszesz tak głupkowaty post.

Gość Ale macie
Ale macie kobiety problemy. Przecież to dla ludzi jest. :D Kto ma kasę,ten może decydować o swoich zbyt małych,dużych,obwisłych piersiach, o zbyt długim,szerokim czy garbatym nosie.To może stanowić wielkie obciążenie psychiczne wielu kobiet.😠 Jeśli to ma poprawić ich podejście do życia,bycia szczęśliwą to prosze bardzo.róbta co chceta. To Wasza sprawa.;O Mężczyżni chyba nie maja takich problemów.Albo znacznie mniej.

Witam Czy ktoś może mi polecić klinikę {NFZ) w Wawie w której można zrobić operację przegrody nosowej i jednocześnie (za dopłatą) korektę nosa (garb)?

Witam Czy ktoś może mi polecić klinikę {NFZ) w Wawie w której można zrobić operację przegrody nosowej i jednocześnie (za dopłatą) korektę nosa (garb)?

Gość gość
Ja mogę polecić prywatny gabinet dra Ryszarda Nawrockiego. To bardzo profesjonalne miejsce i świetni specjaliści. Polecam zajrzeć na stronę http://www.drnawrocki.com.pl - warto!